Omschrijving

Welkom bij deze benedendijkse woning aan de Baanhoek 409 in Sliedrecht! Dit is niet zomaar een huis, dit is een plek met een bijzonder verleden. Eén van de verkopers is hier namelijk geboren en zijn vader heeft deze woning in 1957 zelf gebouwd! Hoe bijzonder is dat?
Deze vrijstaande woning met een perceel van maar liefst 935 m² beschikt over een heerlijke tuin rondom waarbij de achtertuin echt opvallend ruim is. De huidige eigenaren kweken hier hun eigen groente en fruit in de gezellige moestuin met rondom oude fruitbomen.
Vanuit de tuin heb je tevens vrij uitzicht over het achtergelegen weiland waar het hele jaar schapen grazen. Dit is heerlijk rustig en landelijk wonen! De locatie is ook centraal te noemen, met diverse winkels, uitvalswegen en treinstations vlakbij.

Nu terug naar de woning. De afgelopen tijd hebben eigenaren hier flink gemoderniseerd; kunststof kozijnen met TRIPLE glas, een moderne keuken, nieuwe vloeren, gladde wandafwerking, oude haard verwijderd en de oprit verbeterd.
De woning beschikt over een woonkamer met aparte keuken en bijkeuken op de begane grond en 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Heb je de wens om verder uit te breiden? Daar biedt deze kavel ook zeker mogelijkheid voor!

Ga jij hier genieten van rust, ruimte en de landelijke ligging? Je bent van harte welkom om deze bijzondere woning te bekijken!


Indeling:
Entree in ruime hal, toilet met fontein, toegang tot woonkamer en keuken, trapopgang naar verdieping.

Lichte woonkamer over de gehele lengte van de woning, met aan achterzijde toegang tot de keuken. De woonkamer is voorzien van gestucte wanden, een nette laminaatvloer en zonnescherm aan voorzijde.

De moderne keuken is in een dubbele wandopstelling geplaatst en beschikt over een inductie kookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser en combi-oven. Vanuit de keuken is de naastgelegen bijkeuken bereikbaar. Daarnaast is vanuit de keuken de kelder begaanbaar, een prettige ruimte om allerlei voorraden op te slaan. Verder is de keuken voorzien van een nette laminaatvloer.

Bijkeuken met deur naar achtertuin, wasaansluiting, opstelplaats CV-ketel (Nefit, 2015) en douchehoek met thermostaatkraan. Boven de bijkeuken is een kleine bergzolder aanwezig.


1e verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken.

Ruime slaapkamer aan achterzijde met inbouwkast, laminaatvloer, stucwerk wandafwerking en toegang tot de vliering middels een vliso-trap.

Tweede slaapkamer aan achterzijde met inbouwkast, eveneens afgewerkt met stucwerk en een laminaatvloer.

Derde slaapkamer aan voorzijde.

Badkamer (volledig betegeld), voorzien van een wastafel, ligbad met thermostaatkraan en toilet.


De woning beschikt rondom over een ruime tuin. Een deel van de tuin is gelegen tegen het talud van de dijk, vanaf de weg heb je hier toegang tot de oprit waar twee auto's kunnen worden geparkeerd.

Direct achter de woning bevindt zich een groot terras vanaf waar je fraai uitzicht hebt over de rest van het perceel en de achtergelegen weide. Hier bevinden zich tevens de bergingen.

Via een trapje betreed je het lager gelegen deel van de achtertuin. Dit gedeelte is deels ingericht als moestuin met naastgelegen broeikassen. Daarnaast heb je hier beschikking over een groot grasveld met fruitbomen.


Algemeen:
- Eigen grond, 935 m².
- Vrijstaande woning op rustige en landelijke locatie met heerlijke tuin rondom.
- De meterkast is vernieuwd en voorbereid op aansluiten van zonnepanelen en een laadpaal.
- Energielabel C, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie.
- In 2024 geheel voorzien van kunststof kozijnen met triple glas.
- Vloer- en wandafwerking recent vernieuwd.
- Houten paalfundering met betonoplangers.
- Eigen oprit met ruimte voor twee auto's.
- Oplevering in overleg, op korte termijn mogelijk.

De informatie in deze brochure is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van Maarten Makelaardij is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering, dakraam en tv kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2015 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²
Perceeloppervlakte
935 m²
Inhoud
304 m³
Buitenruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
beschutte ligging

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*