Omschrijving

Verscholen aan de voet van de dijk staat deze starters (klus)woning die klaar is voor een update. De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer met open keuken en 3 slaapkamers. Vanuit de achtertuin is op een paar stappen afstand een extra stuk tuingrond van 67m2 waar o.a. een berging of overkapping gecreëerd kan worden. De ligging is nabij rivier de Merwede en via de Baanhoekbrug is het recreatiegebied de Merwelanden per fiets te bereiken. Gaat jouw woondroom hier in vervulling en pak jij deze kans? We nodigen je van harte uit om alles met eigen ogen te komen bekijken.

Begane grond: hal/ entree met deur naar de meterkast, badkamer (met inloopdouche, toilet, wastafelmeubel en designradiator) en de woonkamer. De woonkamer is circa 7 meter lang, voorzien van ramen rondom waardoor er een prettige lichtinval aanwezig is. De open keuken is opgesteld in een hoek met diverse apparatuur. Vanuit de woonkamer is de achtertuin bereikbaar.

1e Verdieping: vanaf de overloop (met cv-opstelling en witgoedaansluitingen) is er toegang tot 3 slaapkamers en de middels vlizotrap bereikbare bergzolder (stahoogte ca. 1,10m). De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een schuifwandkast. Er is een dakkapel gerealiseerd.

Buiten: de achtertuin is aangelegd met straatwerk en een terras. Met een paar stappen is via het achterom (recht van overpad) een 2e stuk tuingrond bereikbaar met voldoende mogelijkheid om een fijne tuin te creëren. Ook is via het achterom langs de woning de openbare weg bereikbaar.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
2
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Energielabel
E
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²
Perceeloppervlakte
161 m²
Inhoud
270 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan drukke weg
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 70 m² en is gelegen op het noorden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*