Aziëlaan 428
Aziëlaan 428
Aziëlaan 428
Aziëlaan 428
Aziëlaan 428
Aziëlaan 428
Aziëlaan 428
Aziëlaan 428
Aziëlaan 428
Aziëlaan 428
Aziëlaan 428
Aziëlaan 428
Aziëlaan 428
Aziëlaan 428
Aziëlaan 428
Aziëlaan 428
Aziëlaan 428
Aziëlaan 428
Aziëlaan 428
Aziëlaan 428

Aziëlaan 428

Utrecht

€ 385.000,- k.k.

Omschrijving

Neem een kijkje in dit ruime en instapklare hoek appartement aan de Aziëlaan 428 in Utrecht. Deze woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers, een lichte woonkamer, een moderne en volledig uitgeruste keuken, en een moderne badkamer. Het zonnige balkon biedt een heerlijke buitenruimte waar je kunt ontspannen, terwijl de externe berging genoeg opbergruimte biedt voor al je spullen. Kortom, een plek die helemaal klaar is om jouw nieuwe thuis te worden.

Het appartement is gelegen aan de rand van Kanaleneiland. Hier woon je op korte afstand van scholen, sportclubs en verschillende openbaar vervoersmogelijkheden, waardoor je makkelijk alle delen van de stad kunt bereiken. Supermarkten en andere dagelijkse voorzieningen bevinden zich op loopafstand, net als verschillende parken voor sport en recreatie. De nabijheid van de snelwegen A2 en A12 zorgt daarnaast voor een uitstekende verbinding met de rest van Nederland. Kortom, een buurt die het beste van stadsleven en groen combineert.

Bij aankomst in het complex betreed je de gezamenlijke ingang en neem je de lift of trap naar de 14e verdieping. Bij binnenkomst in de woning stap je direct in een lange hal die door de gehele woning loopt en toegang biedt tot de keuken, het toilet en de ruime woonkamer. Deze hal creëert een natuurlijke overgang tussen de verschillende ruimtes en biedt voldoende plaats voor een garderobe of schoenenkast.

Aan de hal grenst de moderne keuken, die van alle gemakken is voorzien. Met een langwerpig aanrecht, een gasfornuis met afzuigkap, een oven, een koelkast, een vaatwasser en een spoelbak, heb je alles binnen handbereik. De diverse lades en kastjes zorgen voor slimme opbergmogelijkheden, waardoor je altijd een opgeruimde keuken hebt. De openslaande deur biedt toegang naar het balkon.
De toiletruimte bevindt zich eveneens aan de hal en is betegeld, strak afgewerkt en voorzien van een zwevend toilet met wastafel.

Wanneer je de woonkamer binnenstapt, valt meteen op hoe licht en ruimtelijk deze is. De open indeling en grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk daglicht, wat bijdraagt aan een ontspannen sfeer. Er is voldoende ruimte om een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek te creëren. Vanuit de woonkamer heb je ook toegang tot de tweede hal, die verder leidt naar de overige kamers van het appartement. Daarnaast is er toegang tot het balkon via een openslaande deur.

Grenzend aan de tweede hal ligt de volledig betegelde badkamer (2023). Deze is voorzien van een ruime inloopdouche, een wastafel met spiegel en een opbergmeubel. Hiermee is de badkamer instapklaar en van alle gemakken voorzien.
De drie slaapkamers grenzen eveneens aan deze hal en bieden allemaal voldoende ruimte voor een bed, een bureau of een opbergmeubel. Door de grote ramen geniet je van veel natuurlijk daglicht, wat zorgt voor een aangename sfeer in iedere kamer. De slaapkamers zijn multi-inzetbaar, bijvoorbeeld als slaapkamer of werkruimte.

De buitenruimte van het appartement is een heerlijk, zonnig balkon met weids uitzicht over de buurt. Dit is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag, met genoeg ruimte voor een buitentafel of enkele comfortabele stoelen.

Dit appartement beschikt over een externe berging in het pand. Deze ruimte is ideaal voor het opbergen van seizoensgebonden spullen zoals wintersportuitrusting of tuinmeubilair.


Bijzonderheden
- Ruim en instapklaar hoek appartement op de 14e verdieping van ca. 105m2
- Drie slaapkamers
- Lichte woonkamer met veel natuurlijk daglicht
- Moderne keuken met inbouwapparatuur
- Vernieuwde badkamer (2023) met ruime inloopdouche
- Zonnig balkon met prachtig uitzicht over Utrecht
- Externe berging voor extra opbergruimte
- Uitstekende bereikbaarheid met OV en uitvalswegen
- Electrische boiler (eigendom) 2022 en stadsverwarming
- Servicekosten kosten per maand €280,99

Dus waar wacht je nog op? Dit is de perfecte kans om jullie woondromen waar te maken. Maak snel een afspraak om dit prachtige appartement te bezichtigen en wie weet kunnen jullie binnenkort al genieten van het magnifieke uitzicht over de stad. Tot snel!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 385.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
14
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Open portiek
nee
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en lift

Energie

Energielabel
B
Verwarming
stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m²
Buitenruimte oppervlakte
17 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*