Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80
Arnhemsebovenweg 80

Arnhemsebovenweg 80

Driebergen-Rijsenburg

€ 1.785.000,- k.k.

Omschrijving

‘Robuuste en ingetogen luxe’, zo laat deze onder architectuur gebouwde vrijstaande villa uit 2001 zich het beste omschrijven. Robuust dankzij de degelijke uitstraling en het gebruik van eerlijke, natuurlijke materialen. De afwerking en detaillering getuigen van ingetogen luxe, van esthetische perfectie en een uitstekend gevoel voor materialenkennis. Het levert een uiterst warm en aangenaam familiehuis op met een zee aan ruimte en mogelijkheden. De traditioneel gebouwde villa is gelegen op een fraaie locatie op de hoek van de schitterende Welgelegenlaan en de Arnhemsebovenweg; een gevarieerde en kinderrijke omgeving met alle voorzieningen in de directe nabijheid.

Deze prachtige villa biedt 317 m² aan effectieve leefruimte exclusief de multifunctionele kelder van ca. 95 m² (!) en is gelegen op een zonnig perceel van 1.837 m² met aan de voorzijde directe toegang tot de Driebergse bossen.
Hier waan je je volledig vrij, is de privacy ronduit optimaal maar woon je toch op steenworp afstand van het gezellige centrum van Driebergen.
Vooropgesteld dat wij serieuze gegadigden van harte uitnodigen voor een bezichtiging trachten wij met onderstaande impressie vast een indruk te geven wat deze statige villa allemaal te bieden heeft.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen binnen Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand is het NS-station Driebergen-Zeist met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Energielabel:
De woning heeft energielabel A.

Tuin:
De onder architectuur aangelegde tuin is een lust voor het oog. Schitterende borders, een professionele vijverpartij en comfortabele terrassen sluiten harmonieus op elkaar aan. In de achtertuin ligt tevens een verwarmd zwembad. Hier waan je je het hele jaar op vakantie. De zonligging is uitstekend en de privacy is het gehele jaar door gewaarborgd door de hoge struiken en diverse bomen. De achtertuin is volledig omheind.

Garage:
Riante dubbele garage direct grenzend aan de woning en via de keuken te bereiken. De garage heeft elektrische roldeuren, een toilet, een riante bergzolder, een kleedkamer voor het zwembad en toegang tot de tuin. Vanuit de garage is de kelder bereikbaar.

Indeling:
Voor de exacte indeling verwijzen wij naar de bijgevoegde plattegronden. Onderstaand een beknopte beschrijving van de indeling.

Kelder: stookkelder, provisiekelder en speelkelder. Door de oppervlakte van ruim 95 m² en de uitstekende hoogte is de kelder voor vele doeleinden geschikt zoals een thuisgym, thuisbioscoop, sauna en wellnessruimte, wijnkelder etc.etc.

Begane grond: centrale ontvangsthal met toilet, meterkast, inpandige garderoberuimte, trapopgang en toegang tot een riante werkkamer. Vanuit de hal is de volledig op de tuin gerichte woonkamer bereikbaar. Een fantastische leefruimte met gashaard en schuifpui naar het terras en de achtertuin. Aan de rechterflank bevindt zich een riante slaapkamer met kleedkamer en compleet ingerichte badkamer. Aan de linkerflank is de eetkeuken met bijkeuken en dubbele garage gelegen.

Eerste verdieping: ruime overloop die toegang geeft tot drie zeer royale slaapkamers waarvan twee toegang hebben tot een loggia. Ook op deze verdieping bevindt zich een ruime en compleet ingerichte badkamer.

Tweede verdieping: door middel van een vaste trap is de open zolder bereikbaar. De zolder is voorzien van twee velux dakramen waar desgewenst een leuke slaapkamer kan worden gerealiseerd.

Afmetingen:
* gebruiksoppervlakte wonen: 317 m²
* gebruiksoppervlakte kelder: 95 m²
* gebruiksoppervlakte dubbele garage: 42 m²
* inhoud ruim: 1.700 m³
* perceelgrootte: 1.837 m²

Bijzonderheden
• in 2001 onder architectuur en op traditionele wijze gebouwd;
• de woning is voorzien van HR ++ glas, dakisolatie, gevelisolatie en vloerisolatie;
• vorig jaar zijn alle dakgoten vernieuwd;
• in de woning bij de achterdeur is een 380 Volt krachtstroom aansluiting;
• verwarming en airconditioning d.m.v. hetelucht verwarming;
• badkamer beneden heeft vloerverwarming;
• op het achterdak liggen 8 zonnepanelen (ruimte voor meer panelen is aanwezig);
• glasvezel aanwezig;
• de tuin heeft een bergeningsinstallatie met eigen bron;
• de woning verkeert in een goede staat van onderhoud;
• achtertuin biedt veel privacy en uitstekende bezonning;
• oplevering in overleg.

Interesse?
van sommige dingen in het leven weet je het zeker: dit kan niet veel beter. Wonen in een huis dat speciaal voor jou lijkt te zijn gemaakt op één van de meest mooie plekjes van de Utrechtse Heuvelrug om te wonen. Werkelijk alle voorzieningen bevinden zich hier op loop- of fietsafstand. Deze woning biedt ongekend veel privacy, veiligheid en rust. Het begrip ‘onthaasten’ krijgt een geheel nieuwe dimensie in deze prachtige villa. Wij verwelkomen je graag!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.785.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
5
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, jacuzzi, stoomcabine, dakraam, rolluiken, satellietschotel, schuifpui, glasvezel kabel, rookkanaal, airconditioning en zwembad

Energie

Energielabel
A
Verwarming
hete lucht verwarming, vloerverwarming gedeeltelijk, warmte terugwininstallatie en gashaard
Warm water
c.v.-ketel en gasboiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
317 m²
Perceeloppervlakte
1.837 m²
Inhoud
1.719 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
138 m²
Buitenruimte oppervlakte
8 m²

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan bosrand, in woonwijk, beschutte ligging en in bosrijke omgeving

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*