Omschrijving

Bent u op zoekt naar een grondig gemoderniseerd, heringedeeld 4-kamerappartement (thans 3-kamer) met 2 royale slaapkamers, plan dan een bezichtiging in! Het instapklare, sfeervol gemoderniseerde 3-kamerappartement met 2 liften en berging ligt op de 3e verdieping in een rustige, parkachtige woonomgeving. Winkelcentra, openbaar vervoer en het HSL station zijn op korte afstand te bereiken.

Bouwjaar: ca. 1965.
Gebruiksoppervlak: ca. 75 m2.
Energielabel: F.
Ind.: een L-vormige entree/hal, een semi-open eigentijdse L- inbouwkeuken, een moderne/compacte badkamer, een separaat vrijhangend toilet, een praktische voorraad/bergruimte, 2 royale slaapkamers, een sfeervolle woonkamer en semi-open werkhoek. Dit appartement heeft overwegend een fijn gestucte/luxe behang wandafwerking, een fraaie pvc laminaatvloer en gestucte plafonds.

Alleen te beoordelen na een bezichtiging!
Biedingen dienen via een Move-Account uitgebracht te worden.
U krijgt een Move-Account bij de afspraakbevestiging per mail.

Appartement
Een L-vormige entree/hal met een ingebouwde garderobekast, een moderne meterkast en een intercominstallatie. Via de hal zijn de semi-open inbouwkeuken, de eigentijdse badkamer, het separate, moderne vrijhangend toilet met een fonteintje, de 2 ruime slaapkamers, de praktische inpandige voorraad-/bergruimte en de sfeervolle woonkamer te bereiken.

De gedeeltelijke "open" keuken, ca. 1.79x3.24 m, grenst aan de galerijzijde, heeft een groot voorgevelraam, is uitgerust met een moderne/keurig onderhouden L-vormige inbouwkeuken met een rvs design afzuigkap, een 4-pits gaskomfoor met 1 wokbrander, een rvs oven, vaatwasmachine en een losse rvs koelkast met diepvriezer. Vanuit de keuken kijkt u middels een groot raam weids en vrij uit.

De compacte/eigentijdse badkamer, ca. 1.40x2.05 m, met mechanische ventilatie, inbouwspotjes, is voorzien van een wastafelmeubel, een wasmachine-aansluiting en een luxe inloopdouche met o.a. een regendouche, gehard glas & een thermostaatkraan.

Slaapkamer 1, ca. 3.07x3.59 m, met een 7 deurskastenwand grenst aan de voorzijde en slaapkamer 2, ca. 2.43/2.96x4.38 m, ligt aan de achterzijde. De ideale voorraad-/bergruimte, ca. 1.86x1.46/2.02 m, heeft een stoere/landelijke schuifdeur.

De aantrekkelijke ruime woonkamer, ca. 3.60x6.00 m, heeft een fors achtergevelraam, een speelse "glazen doorkijk" naar de zijkamer, een "open" kastenwand en staat in halfopen verbinding met de praktische werkhoek, ca. 1.49/2.15x2.43 m. Via de werk-/leeshoek kunt u het zonnige balkon bereiken.

Dit balkon, ca. 1.30x4.31 m & 0.55x0.65 m, ligt perfect op het zuiden, hierdoor kunt u volop genieten van de zon. Vanuit het balkon kijkt u uit op een parkachtige zone!

Door de goed geplaatste raampartijen komt er veel natuurlijk daglicht binnen. Dit geldt overigens voor het gehele appartement.

Het keurig onderhouden appartement heeft overwegend een moderne, onderhoudsvriendelijke pvclaminaatvloer, de wanden zijn fijn gestuct/danwel met luxe behang behangen en de plafonds zijn eveneens gestuct.

Balkon
Vanuit het appartement kijkt u vrij/weids uit op een parkachtige zone. Het balkon, ca. 1.35x4.32 m & 0.55x3.67 m, ligt ideaal op het zuiden en is toegankelijk via de zijkamer. Privacy is in voldoende mate aanwezig.

Algemene ruimte
De riante algemene en afsluitbare entree is voorzien van een intercominstallatie. De tien woonlagen zijn te bereiken middels een trapopgang en een tweetal liften. Op elke woonlaag bevindt zich een gemeenschappelijke overloop en zijn de appartementen middels de galerij te bereiken. In het souterrain zijn onder andere de bergingen gesitueerd.

Servicekosten
€ 354,00 per maand, dit is inclusief voorschot verwarming, blokverwarming, waterverbruik, opstalverzekering, reservering algemeen onderhoud, verlichting en schoonmaken van de openbare ruimtes en het gemeenschappelijk tuinonderhoud.

Attentie
Het instapklare, zeer grondig gemoderniseerde/heringedeelde (2021) 4-kamerappartement (thans 3-kamer - 3e verdieping) met 2 royale slaapkamers, heeft overwegend een fijn gestucte/luxe behangen wandafwerking, gestucte plafonds, een eigentijdse pvc laminaatvloer en biedt meer gebruiksoppervlak, ca. 75 m2, dan dat de buitenzijde doet vermoeden.

Het appartement is gasloos, heeft blokverwarming en is in 2021 volledig gerenoveerd. In de nabije toekomst wordt ook dit complex voorzien van hoogwaardige kunststoffen kozijnen met Hr ++ glas, de isolatie sterk verbeterd etc.

Dit aantrekkelijke 3-kamerappartement is enkel te beoordelen na een bezichtiging!

Locatie
Het ruime/instapklare 3-kamerappartement ligt op de 3e verdieping, met 2 liften en een berging, maakt deel uit van een goed onderhouden appartementencomplex, hetgeen gunstig ligt in de woonwijk Hoge Vucht. In de afgelopen jaren is deze woonwijk grondig verbeterd en dus ook het woon-/leefklimaat.

Het complex ligt aan de rand van de Hoge Vucht en heeft goede parkeermogelijkheden. Winkelcentra en openbaar vervoer (o.a. snelfietspaden) zijn op loopafstand te bereiken. De aansluitingen op het centrale wegennet en naar het HSL station zijn eveneens goed.

Aangezien de woning ouder is dan 10 jaar zal in de koopovereenkomst de algemene ouderdomsclausule worden opgenomen.
In deze koopovereenkomst wordt door ons standaard een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.
In de koopovereenkomst zal een "niet zelf bewoond" clausule worden opgenomen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel en lift

Energie

Energielabel
F
Verwarming
blokverwarming
Warm water
elektrische boiler huur

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²
Buitenruimte oppervlakte
7 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan park, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
box
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*