Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70
Antoniusstraat 70

Antoniusstraat 70

Venlo

€ 400.000,- k.k.

Omschrijving

Karakteristieke jaren-30 woning gelegen in Venlo-zuid. Deze woning is voorzien van 4 slaapkamers, ruime woonkamer met dichte keuken en een tuin met eigen achterom. De woning beschikt beschikt over een prachtige eikenhouten plankenvloer. In de directe nabijheid bevinden zich school- en winkelvoorzieningen. Het centrum van Venlo is gelegen op loopafstand.

Indeling:

Kelder:
De kelder bestaat uit 2 compartimenten van ca. 8m² en ca. 14m². De kelder is voorzien van de witgoedaansluitingen met een loopdeur naar de tuin.

Begane grond:
De entree van de woning is middels een Terrazzo trapje te betreden. De ontvangsthal met glas-in-lood is voorzien van een tegelvloer en geeft toegang tot de trapopgang naar de 1e verdieping, kelder, toiletruimte en woonruimte. De deels betegelde toiletruimte is voorzien van een zwevend closet. De ruime doorzonwoonkamer ca. 27m² is voorzien van veel lichtinval, een schuifpui en een eikenhoutenvloer. Aan de achterzijde is de gesloten keuken te vinden. De keuken is in een L-vorm ingericht met een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, Quooker, combi-ovenmagnetron, koelkast en vaatwasmachine.
Via een loopdeur in de keuken is het terras te bereiken.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers, de badkamer, eventuele kinderkamer en vaste trap naar de 2e verdieping. De slaapkamers zijn voorzien van een houtenvloer en zijn ca. 12m² en 15m². De kleine kamer aan de voorzijde van de woning kan worden gebruikt als kinderkamer, extra bergkamer, kantoor of kastenruimte.
De badkamer is voorzien van een tegelvloer, douche, wastafel met badmeubel, designradiator en hangend closet. Via een loopdeur in de badkamer is het balkon te betreden. Het balkon is ca. 4m² ruim en gelegen op het zuiden.

2e verdieping:
De ruime overloop, geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers en vlizotrap. Op de overloop is de CV-opstelling (Vaillant 2018) gepositioneerd. De 2 ruime slaapkamers (ca. 9.5m² en 12m²) zijn beide voorzien van een dakkapel.

Zolder:
De zolder is middels een vlizotrap te betreden.

Tuin:
De achtertuin is op het Zuiden gelegen en beschikt over een eigen achterom. Er zijn diverse terrassen aanwezig. Verder biedt de kelder ook toegang tot de tuin die verder onderhoudsvriendelijk is aangelegd.

Algemeen:
Bouwjaar 1936, woonoppervlakte ca. 120m², inhoud ca. 506m³, overig inpandig ca. 22m², perceeloppervlakte 140m². De CV-opstelling is van het merk Vaillant en bouwjaar 2018, de cv-ketel is in eigendom. De woning is de laatste jaren volledig aangepakt. Verder zijn er 8 zonnepanelen aanwezig welke in eigendom zijn. In de directe nabijheid bevinden zich school- en winkelvoorzieningen. Het centrum van Venlo is gelegen op loopafstand.

Vraagprijs € 400.000,- k.k.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 400.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
rolluiken en schuifpui

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Vaillant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²
Perceeloppervlakte
140 m²
Inhoud
506 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
22 m²
Buitenruimte oppervlakte
7 m²

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 70 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*