Omschrijving

Starters opgelet !

Gelegen aan een verkeersluw hofje in de wijk Boshoven bieden wij te koop aan deze leuk afgewerkte, goed onderhouden en instapklare hoekwoning met garage. Deze woning heeft een sfeervolle woonkamer met open keuken voorzien van apparatuur, 3 slaapkamers en vaste trap naar de zolderverdieping.

Belangrijkste kenmerken:
+ voorzien van dak- en spouwmuurisolatie
+ kunststof kozijnen met HR++ beglazing (2018) en rolluiken
+ nieuwe (2020) Nefit HR combiketel
+ energielabel C
+ garage met vliering voor extra bergruimte
+ woonoppervlak ca. 80m2
+ perceel 134m2
+ inhoud ca 404m3


Indeling:

Begane grond
Entree gelegen in de voorgevel. Hal met meterkast en geheel betegelde toiletruimte met staand toilet en fonteintje. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De nette, hoekopgestelde keuken in lichte kleurstelling is voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel- vriescombinatie. De keuken is gescheiden van de woonkamer door de open trap naar de verdieping. De open woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze gezellige, sfeervol afgewerkte woonkamer biedt voldoende ruimte en heeft veel lichtinval door de grote raampartij met loopdeur naar de achtertuin.

Eerste verdieping
Ruime overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de geheel betegelde badkamer voorzien van ligbad, badkamermeubel, toilet en designradiator. Middels vaste trap toegang tot 2e verdieping.

Tweede verdieping
Nette zolderruimte met dakraam, momenteel grotendeels in gebruik als bergruimte. Tevens bevindt zich hier de Vaillant combiketel en de aansluiting voor witgoedapparatuur.

Tuin en garage
De woning beschikt over een geheel beklinkerde onderhoudsvriendelijke achtertuin, gelegen op het noordoosten.
Vanuit de tuin is de garage bereikbaar en deze is voorzien van een elektrische sectionaalpoort en heeft daarnaast een praktische vliering voor extra bergruimte.

Kortom, de perfecte woning voor starter of woningzoekende die niet wil verbouwen en graag op korte termijn de nieuwe woning willen bewonen!  Maak snel een afspraak om te zien wat deze instapklare woning te bieden heeft.

Over Weert en omgeving
Weert beschikt over alle noodzakelijke voorzieningen zoals winkels, ziekenhuis en scholen (Basis en voortgezet onderwijs). De landelijke ligging met diverse natuurgebieden in de omgeving (zoals 'De IJzeren Man' en de Laurabossen) biedt veel mogelijkheden voor recreatie zoals wandelen en fietsen. Daarnaast is er een ruim aanbod aan sportverenigingen, zoals bijvoorbeeld voetbal-, basketbal- en hockeyverenigingen en 'Golf en Countryclub Crossmoor'. Door de ligging nabij de autosnelweg A2, provinciale ontsluitingswegen en vanwege de aanwezigheid van een NS treinstation zijn steden als Eindhoven en Maastricht, maar ook Den Bosch, Roermond en Venlo zowel met eigen als openbaar vervoer binnen max. 45 minuten goed bereikbaar.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 280.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en rolluiken

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2020 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²
Perceeloppervlakte
134 m²
Inhoud
404 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
33 m²
Buitenruimte oppervlakte
1 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 48 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*