Omschrijving

Wij bieden deze woning aan in collegiale samenwerking met Müller Partner Immobilien.

DE WONING.
Ontdek dit unieke, gemoderniseerde landhuis op een dromerige afgelegen locatie in Schleiden! De tweegezinswoning, gebouwd in 1962, is gelegen op een indrukwekkend perceel van ca. 4.850 m² en biedt pure privacy zonder inkijk van buitenaf.
Het huis, dat een royale woonoppervlakte van ca. 200 m² over 2 verdiepingen omvat, is ideaal voor gezinnen en dierenliefhebbers. De woonoppervlaktes zijn efficiënt ingedeeld: het bovengelegen appartement, dat verdeeld is over de begane grond en de zolder.
Het lager gelegen appartement biedt een comfortabele woonoppervlakte van ca. 50 m² en bestaat uit 1 hal, 1 woon/eetkamer, 1 badkamer, 2 bergingen en een terras. De aparte ingang zorgt voor privacy en flexibiliteit, ideaal als seniorenwoning of gastenverblijf. Het appartement beschikt over een parkeerplaats.
Het terras van de hoofdwoning is optimaal georiënteerd op het zuidoosten en zorgt ervoor dat u de hele dag van de zon kunt genieten. Daarnaast zorgt een recent aangelegde glasvezelkabel voor snel internet.
Daarnaast biedt het uitgestrekte terrein uitstekende mogelijkheden voor allerlei soorten veeteelt en maximale ontwikkelingsmogelijkheden midden in de natuur. Door de ligging in de buitenruimte is verdere ontwikkeling in de directe omgeving uitgesloten, waardoor een duurzame omgeving behouden blijft.
Wees voorbereid om verliefd te worden op dit idyllische landhuis, dat niet alleen indruk maakt met zijn locatie en voorzieningen, maar ook met de charme en het comfort dat het biedt.

DE AFWERKING.
Deze exclusieve woning, op een idyllische locatie boven Schleiden, is verdeeld over een ruim perceel en biedt een verscheidenheid aan eersteklas voorzieningen en luxe voorzieningen die uw wooncomfort naar een nieuw niveau zullen tillen.
Uw ontspanning begint op het ruime terras, dat een breed scala aan toepassingen biedt. Of u nu gezellige avonden met vrienden wilt doorbrengen, op zoek bent naar een veilige speelruimte voor uw kinderen of gewoon wilt genieten van de rust en stilte, dit terras zal aan al uw wensen voldoen. Het opent ook de toegang tot het terrasvormige terrein op de heuvel, dat direct grenst aan een pittoresk wandelpad boven het pand. Tijdens de feestdagen kan het terras worden beveiligd tegen inbraak met een elektrische rolhekdeur.
Natuurliefhebbers zullen vooral de nabijheid van de natuur en de mogelijkheid om lange wandelingen te maken waarderen.
Het gehele huis is voorzien van een modern centrale verwarmingssysteem op olie, dat wordt bediend door efficiënte oliestook en zorgt voor behaaglijke warmte. De oliekachel staat garant voor energiezuinige en kostenbesparende verwarming. Tijdens de koudere maanden zorgen de tegelkachel in de separate woning en de open haard in het hoofdwoning voor een gezellige sfeer, ideaal voor gezellige avonden.
Nieuw geïnstalleerde, energiebesparende PVC-ramen worden gekenmerkt door een uitstekende thermische isolatie en leveren een belangrijke bijdrage aan de geluidsreductie. Natuurstenen vloeren en hoogwaardige parketvloeren geven het hoofdwoning een elegante en warme uitstraling, terwijl de stijlvolle houten wenteltrap die naar de zolder leidt, indruk maakt met zijn gedetailleerde afwerking.
De afvoer van de woning is aangesloten op een moderne en onderhoudsarme kleine rioolwaterzuiveringsinstallatie die enkele jaren geleden is gerenoveerd.

DE LIGGING.
Het betoverende landhuis aan de rand van Schleiden ligt op een unieke droomlocatie, met uitzicht over de binnenstad.
Genesteld in het schilderachtige landschap van de Eifel, garandeert deze woning een volledig afgelegen locatie zonder inkijk van buitenaf, wat zorgt voor het hoogste niveau van privacy.
De exclusieve privé oprijlaan onderstreept de bijzondere ligging van de woning, ideaal voor natuurliefhebbers en veehouderij. De locatie in Schleiden wordt beschouwd als een geheime tip voor diegenen die verlangen naar een rustig toevluchtsoord midden in de natuur en tegelijkertijd profiteren van de verbinding met lokale voorzieningen.
Hier vindt u een idyllische plek die perfect voldoet aan het verlangen naar rust, ontspanning en nabijheid van de natuur en een luxe levensstijl biedt in een landelijke omgeving.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 579.500,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
landhuis
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Energie

Energielabel
G

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
200 m²
Perceeloppervlakte
4.850 m²
Inhoud
625 m³

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*