Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72
Afrikaanderstraat 72

Afrikaanderstraat 72

Tilburg

€ 400.000,- k.k.

Omschrijving

PuijAcker is in 2014 opgeleverd. Hier is nu een hele leuke woning te koop gekomen! Deze ligt net om de hoek van de Oude Goirleseweg, is uitgebouwd, heeft een tuin op het zuiden, vloerverwarming op elke verdieping, een royale woonkamer, een luxe keuken, 3 slaapkamers, voldoende bergruimte en een fijne badkamer.

Bouwjaar: 2014 Inhoud: circa 370 m³ Perceeloppervlakte: 92 m² Verwarming: HR cv-ketel, Intergas uit 2014

Begane grond: De ruime hal biedt toegang tot de toiletruimte en de woonkamer. In de hal vind je ook nog de meterkast (6 elektragroepen, 2 aardlek, de gas- en watermeter), een extra bergkast en de trapopgang naar de verdieping. In de hal, maar ook in de woonkamer, ligt een donker gekleurde tegelvloer voorzien van vloerverwarming, zijn de wanden voorzien van een subtiel vliesbehang waarover is gesausd en is het plafond gespoten. De toiletruimte is ruimer dan normaal en is voorzien van een hangcloset en een hoekfonteintje. Op de vloer ligt dezelfde tegel en de wanden zijn deels betegeld en deels gespoten. Het plafond is gespoten. De woonkamer is aan de achterzijde met 1,20 m¹ uitgebouwd, waardoor de woonkamer een royale zit heeft. In de achtergevel zijn openslaande tuindeuren gerealiseerd en een hoog raam. In de woonkamer tref je de trapkast met veel bergruimte en de unit van de vloerverwarming. Aan de voorzijde is de keuken gelegen. Hier is een fraai keukenblok geplaats in hoekopstelling. De uitvoering is greeploos en in hoogglans met een dun composieten aanrechtblad. Onder het raam bevindt zich de spoelbak met ernaast de vaatwasser. Aan de lange zijde tref je een 5-pits gaskookplaat met RVS afzuigunit en op de hoek een hoog gedeelte met hierin onder andere de koelkast en de combi-oven.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop zijn er 2 slaapkamers bereikbaar, de badkamer en de vaste trap naar zolder. Zowel de overloop als beide slaapkamers zijn voorzien van een lichtgekleurde laminaatvloer voorzien van vloerverwarming. Op de slaapkamers is de vloerverwarming separaat regelbaar. Alle wanden zijn gesausd en het plafond gespoten. Slaapkamer 1 ligt aan de achterzijde en is circa 18 m² groot. Bijzonder royaal dus. Waar nu een losse kast staat zou gemakkelijk een inloopkast gecreëerd kunnen worden. Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde. Deze kamer is circa 7 m² groot. De badkamer ligt eveneens aan de voorzijde en is voorzien van een brede wastafel met onder hangend lademeubel, een hangcloset en een inloopdouche met stort- en handdouche afgescheiden door een glazen wand. De ruimte is afgewerkt met tegels op de vloer, geheel betegelde wanden en een spuitwerk plafond. Ook hier is vloerverwarming aanwezig.

Tweede verdieping: De zolder is opgedeeld in een voorzolder en slaapkamer 3. Er ligt een fraaie laminaatvloer voorzien van vloerverwarming en de wanden zijn gesausd. De voorzolder is voorzien van bergruimte achter de knieschotten, maar ook achter de slaapkamer, de opstelling van de cv-ketel, de wasapparatuur en de unit van de mechanische ventilatie. Slaapkamer 3 is voorzien van een groot Velux dakraam.

Buiten: De achtertuin ligt op het zuiden, is geheel betegeld en voorzien van een houten schutting. Er staat een houten berging en de poort komt uit op een pleintje.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 400.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming geheel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2014, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104 m²
Perceeloppervlakte
92 m²
Inhoud
370 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*