Adelaar 5
Adelaar 5
Adelaar 5
Adelaar 5
Adelaar 5
Adelaar 5
Adelaar 5
Adelaar 5
Adelaar 5
Adelaar 5
Adelaar 5
Adelaar 5
Adelaar 5
Adelaar 5
Adelaar 5
Adelaar 5
Adelaar 5
Adelaar 5
Adelaar 5
Adelaar 5

Adelaar 5

Etten-Leur

€ 525.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom bij deze prachtige gelijkvloerse woning, ideaal voor wie houdt van comfort en gemak. De woning is ruim opgezet met een royale woonkamer en open keuken van maar liefst 61 m². Grote ramen en schuifpuien zorgen voor veel natuurlijk licht en een fijn uitzicht op de patio-tuin, waar je in alle privacy kunt genieten. Met drie slaapkamers, een ruime badkamer en een handige bijkeuken biedt deze woning alles wat je nodig hebt. De volledig geïsoleerde woning is voorzien van een moderne HR-combiketel uit 2021. De ligging is gunstig, met het treinstation, supermarkt en winkelcentrum op slechts een paar minuten fietsen. Daarnaast heb je een verwarmde garage en parkeergelegenheid voor de deur. Kortom, een heerlijke plek om zorgeloos gelijkvloers te wonen!

Je komt binnen via de houten voordeur in de hal, waar je het toilet, de meterkast en een garderobekast vindt. De vloer is voorzien van tegels, en de wanden en het plafond zijn netjes afgewerkt met spachtelputz en spuitwerk.

De meterkast is goed uitgerust met 8 groepen en een aardlekschakelaar. Dankzij de aanwezigheid van 3 fasen kun je hier eenvoudig koken op inductie. Snel internet is gegarandeerd door de aanwezige glasvezelaansluiting.

Het toilet is ruim en modern met een zwevend toilet en een fonteintje. Zowel de wanden als de vloer zijn betegeld, en het plafond is gespoten. Naast het toilet vind je een handige garderobekast waar je je jassen uit het zicht kunt hangen, waardoor de hal netjes en opgeruimd blijft.

Vanuit de hal kom je in de royale woonkamer met open keuken, samen maar liefst 61 m² groot. Door de grote ramen en schuifpuien geniet je hier van veel lichtinval. De tegelvloer uit de hal loopt door in de woonkamer en keuken, wat een mooie eenheid creëert. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en de plafonds zijn gespoten, net als in de rest van het huis. De woonkamer is ruim genoeg voor al je meubels (7,10m lang en 4,90m breed), en dankzij de grote schuifpuien heb je vanuit elke hoek een prachtig uitzicht op de tuin.

De open keuken is royaal, 6,70m lang en 2,57m breed, en bestaat uit twee delen. In het ene deel kun je een grote eettafel kwijt, terwijl het andere deel de keuken zelf bevat. Hier kun je kiezen voor een ronde of rechthoekige tafel, beide passen gemakkelijk. Er is ook een handige vaste kast voor al je servies.

Het keukenblok is opgesteld in een praktische L-vorm. Aan de ene kant vind je een laag werkblad met een 1¼ spoelbak met uitlekbak, een vaatwasser en onderkasten. Aan de andere zijde zijn er boven- en onderkastjes, lades, een 4-pits gasfornuis en een koelkast. Daarnaast is er een nis voor een magnetron.

Direct aan de keuken grenst de bijkeuken. Deze ruimte van 2,84m bij 2,57m is voorzien van een extra keukenblok met onder- en bovenkasten, een spoelbak met kraan en ruimte voor een vriezer. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De bijkeuken is voorzien van daglicht door een dakraam. Hier hangt de HR-combiketel uit 2021 en de verdeler van de radiatoren.

Via de keuken kom je in de gang die leidt naar drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 9,40m², 9,90m² en 12,60m² groot. Alle slaapkamers zijn voorzien van een moderne laminaatvloer, spachtelputz wanden en een gespoten plafond.

De kleinste slaapkamer heeft een dakraam dat je makkelijk kunt openen met een hendel. Daarnaast is er een vaste kastenwand voor extra bergruimte.

De tweede slaapkamer is 3,20m lang en 3,40m breed op het breedste punt. Deze kamer beschikt over een badkamermeubel met warm en koud water en handige opbergruimte. Via de schuifpui met HR++ glas heb je directe toegang tot de tuin en kun je de kamer goed ventileren.

De royale badkamer is ca. 7,40m² groot en van alle gemakken voorzien. Je vindt hier een zwevend toilet, wastafel met spiegel, een inloopdouche met lage instap en thermostaatkraan, en een ligbad. De vloer en wanden zijn betegeld en het plafond is strak gespoten. Er hangt zowel een radiator als een elektrische verwarming, en je kunt de badkamer goed ventileren via het draaikiepraam met HR-glas.

De grootste slaapkamer bevindt zich aan het eind van de gang. Deze kamer is 4,40m lang en 2,87m breed en heeft een grote vaste kastenwand voor al je kleding. Ook deze kamer heeft een schuifpui met dubbel glas, die toegang geeft tot een klein terras waar je ’s ochtends heerlijk kunt genieten van een kopje koffie.

De tuin

De onderhoudsvriendelijke patio-tuin van 7,82m bij 9,37m is te bereiken via de woonkamer, keuken en twee slaapkamers. Er zijn twee terrassen waar je kunt kiezen voor zon of schaduw. In het midden van de tuin is een groot groen gedeelte met planten en struiken, wat een heerlijk vrij gevoel geeft. Dankzij de lage bebouwing rondom heb je hier 100% privacy. De slaapkamers zijn voorzien van elektrische zonneschermen. Vanuit de tuin heb je toegang tot de verwarmde garage via een garagedeur met loopdeur, handig voor het verplaatsen van grotere spullen.

De garage

De verwarmde garage is 4,90m lang en 3,14m breed en voorzien van een elektrische garagedeur aan de voorzijde. Aan de tuinzijde is er een loopdeur in de garagedeur. De garage heeft water en elektra, ideaal voor het opladen van je elektrische fiets of om de tuin te sproeien.

Adelaar 5 in het kort:

- 137 m² woonoppervlakte

- 272 m² perceel

- 3 slaapkamers

- Bouwjaar 1989

- HR-combiketel uit 2021

- Patiotuin van 73 m²

- Geheel gelijkvloers

- Dubbel glas en HR++ glas

- Houten kozijnen

- Vloer-, muur- en dakisolatie

- Parkeren voor de deur of in je eigen garage

- 6 minuten fietsen naar het treinstation

- 400 meter van de supermarkt

- Bouwkundig rapport en meetrapport aanwezig

Een comfortabele en praktische woning, ideaal voor wie graag alles op de begane grond wil!

BEZICHTIGING AANVRAGEN

Als je interesse hebt in deze woning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 uur tot 21:00 uur, en op zaterdag en zondag tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

BEZICHTIGING

We zorgen ervoor dat je alle tijd krijgt om het huis op je gemak te bekijken, omdat het belangrijk voor ons is dat je de sfeer echt kunt ervaren. We hopen dat je jezelf al snel thuis voelt en je aan het eind van de rondleiding weet of je hier wilt wonen. Bekijk voor je bezoek het MOVE dossier zorgvuldig, hier vind je belangrijke documenten zoals de vragenlijst, de lijst met roerende zaken, de plattegronden, en het bouwkundig rapport, zodat je goed voorbereid bent op wat je kunt verwachten.

WONEN IN ETTEN-LEUR

Welkom in Etten-Leur, een bruisende gemeente in Noord-Brabant met ruim 43.000 inwoners. Etten-Leur, bestaande uit de voormalige dorpen Etten en Leur, combineert op unieke wijze historische charme met moderne voorzieningen.
Een Rijke Geschiedenis: Etten en Leur hebben elk een fascinerende geschiedenis. Etten, oorspronkelijk een agrarisch dorp, staat bekend om zijn historische kerk en het Vincent van Goghkerkje, een eerbetoon aan de beroemde schilder die hier enige tijd woonde. Leur, met zijn pittoreske haven en monumentale gebouwen, weerspiegelt een rijke handelsgeschiedenis.

Bruisend van Activiteiten: Etten-Leur is perfect voor liefhebbers van gezelligheid en activiteiten. De horeca is divers; van knusse koffiezaakjes tot uitstekende restaurants, er is voor ieder wat wils. Voor sportievelingen zijn er talloze sportclubs en verenigingen, waaronder voetbal, tennis, padel en atletiek. Gemeenschapsgevoel staat hier centraal.

Onderwijs en Ontwikkeling: Met 13 basisscholen en 2 middelbare scholen biedt Etten-Leur uitstekende onderwijsmogelijkheden voor kinderen en jongeren. Deze scholen staan bekend om hun kwalitatief hoogstaand onderwijs en brede ontwikkelingsprogramma's.

Uitstekende Bereikbaarheid: Het openbaar vervoer in Etten-Leur is uitstekend. Het treinstation verbindt je snel met grote steden zoals Breda, waar je binnen enkele minuten bent. Ook de busdiensten zijn goed geregeld, waardoor je gemakkelijk de omliggende gebieden kunt verkennen.

Wonen in Etten-Leur: Wonen in Etten-Leur betekent genieten van het beste van twee werelden: de rust en ruimte van een dorp met de faciliteiten van een stad. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning, in Etten-Leur vind je het allemaal.

Jouw Nieuwe Thuis? Kom en ervaar zelf de charme van Etten-Leur. Of je nu houdt van cultuur, natuur, sport of gewoon van een goede leefomgeving, hier vind je jouw perfecte thuis. Neem contact op met onze makelaars voor meer informatie of een bezichtiging. Welkom in Etten-Leur!

VERKOOPVOORWAARDEN:
Asbestclausule: Als een woning voor 1 juli 1993 is gebouwd, is er een kans op asbest in bijvoorbeeld het dak of de vloerbedekking. De verkoper weet niet of er asbest is, maar na de verkoop ben jij als koper verantwoordelijk. Dit wordt in de koopakte vastgelegd.

Ouderdomsclausule: Omdat deze woning 35 jaar oud is wordt deze clausule opgenomen. De bouwkwaliteit kan lager zijn dan bij nieuwe woningen en je kunt je hier niet op beroepen. Wij hebben een bouwkundige keuring uit laten voeren die je krijgt te zien voordat je komt kijken. Lees deze nauwkeurig door. Je bent natuurlijk altijd vrij om zelf een keuring uit te laten voeren als je dat graag wil.

Eigenaar geen bewoner geweest: De verkoper heeft zelf nooit in de woning gewoond en kan jou daarom niet informeren over specifieke eigenschappen of gebreken zoals een bewoner dat kan. Dit zullen we vastleggen in de koopakte.
Meetinstructie NEN2580: Deze meetinstructie geeft een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Er kunnen verschillen zijn door interpretatie of meetbeperkingen.

Rechtsgeldige koopovereenkomst: Pas na ondertekening is een overeenkomst tussen jou en de verkoper rechtsgeldig.
Waarborgsom of bankgarantie: Bij een VBO-modelkoopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom gevraagd. Een week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden als deze opgenomen zijn. Of een week na ondertekening van de koopakte als er geen ontbindende voorwaarden opgenomen zijn.

Verkoopdocumentatie: Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter, omdat we in grote mate afhankelijk zijn van informatie verstrekt door derden, kunnen we de volledige juistheid van de gegevens niet garanderen. De verkoper en wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Deze documentatie dient als een algemene gids voor kopers en mag niet worden beschouwd als een vervanging voor professioneel advies of een grondige inspectie van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
bungalow
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Bijzonderheden
toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor gehandicapten
Voorzieningen
buitenzonwering, dakraam, schuifpui en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021 van HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
137 m²
Perceeloppervlakte
272 m²
Inhoud
540 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
16 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 73 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*