Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22
Achter 't Hof 22

Achter 't Hof 22

Hoeven

€ 525.000,- k.k.

Omschrijving

Droom jij van vrijstaand wonen en nabij het centrum van Hoeven, maar ook op geringe afstand van een bosgebied? Dan is deze woning, mét inpandige garage, iets voor jou. Hier heb je circa 133 m² woonoppervlakte, 3 slaapkamers en een fijne zonnige tuin. Daarnaast is deze woning zeker geschikt te maken om levensloopbestendig te wonen, door het verbouwen van de inpandige garage naar een slaapkamer met badkamer bijvoorbeeld. Interesse? Dan zien we je graag snel tijdens een bezichtiging! 

Indeling:
Begane grond:
Vanuit de ruime oprit bereik je de entree van de woning. Vanuit de entree/hal, met toiletruimte en garderobe-nis, heb je toegang tot de garage en de woonkamer. In de inpandige garage (3.37m. x 5.98m.) bevinden zich tevens de aansluitingen voor de wasapparatuur. De L-vormige woonkamer is de door room-divider (met mogelijke haardpartij) erg speels en gezellig in te richten. Er is veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen en de schuifpui geeft toegang naar buiten. De keukeninrichting is hoogwaardig en compleet. Vanuit de keuken bereik je ook de tuin.  

1e verdieping:
Deze verdieping is ingedeeld met een overloop, 3 slaapkamers, cv. ruimte/berging en badkamer. De badkamer is compleet ingericht en voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. 

2e verdieping:
Deze verdieping is toegankelijk middels een vlizotrap en wordt gebruikt als bergzolder. 

Buiten:
De tuin is rondom de woning gelegen en wordt goed onderhouden. Verder vindt je er een ruime oprit, beplating en een terras met overkapping. Een lekkere tuin, met veel zon en privacy, waar je goed kan vertoeven. 

Algemeen:
Deze vrijstaande woning is gebouwd in 1990 en gelegen op een perceel van 438 m². De woning is traditioneel gebouwd met betonnen verdiepingsvloeren (behalve de 2e verdiepingsvloer) en is volledig geïsoleerd, middels dak-, muur-, gevel- en glasisolatie. Rondom voorzien van houten kozijnen (schilderwerk in 2023 uitgevoerd). De woning biedt circa 133 m² woonoppervlakte en de inhoud bedraagt circa 568 m³. De verwarming geschiedt via een HR Cv combi ketel (Remeha Calenta HR, 2011). Energielabel C.
Verder is het een woning met mogelijkheden: door het verbouwen van de inpandige garage met slaapkamer en badkamer maak je hier een levensloopbestendige woning van! 

Specifieke kenmerken:
Vrijstaand wonen
Goed onderhouden
Perfecte locatie! 
Inpandige garage
3 slaapkamers
Ruim perceel van 438 m²
Zonnige tuin met privacy
Volledig geïsoleerd
Energielabel C

Locatie:
Deze vrijstaande woning met inpandige garage is gelegen aan de rand van het dorp. Vanuit hier loop je zo de polder in! Ook het centrum van Hoeven bereik je op loopafstand dus alle denkbare voorzieningen bevinden zich dichtbij. Te denken aan bijv. basisschool, peuterspeelzaal, BSO, horeca, recreatie, winkels, etc. De eenvoudig te bereiken in- en uitvalswegen brengen je snel naar omringende steden zoals bijv. Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Zowel Rotterdam als Antwerpen bereik je binnen 30 autominuten. In het groene bosgebied van “Pagnevaart”, wat zich ook op loopafstand bevindt, kun je heerlijk genieten van de rust en de natuur.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering, rolluiken, tv kabel, schuifpui, glasvezel kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2011 van Remeha Calenta HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
133 m²
Perceeloppervlakte
438 m²
Inhoud
568 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
21 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
open ligging

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*