verkocht onder voorbehoud

Zwaluwplein 13

Bergschenhoek

Omschrijving

Aan de rand van Bergschenhoek vind je deze leuke geschakelde tussenwoning met grote voor- en achtertuin. Een heerlijk huis met een lichte woonkamer, moderne keuken en badkamer, 2/3 slaapkamers en een serre waardoor je al vroeg in het voorjaar tot ver in het najaar van de zon kunt genieten.

De woning ligt op steenworp afstand van het gezellige centrum met onder andere supermarkten, vers winkels en een diversiteit aan kledingzaken. In de directe omgeving bevinden zich diverse basisscholen, kinderdagverblijven, sportfaciliteiten en het natuur- en recreactiegebied De Rottemeren. Via het openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn Rotterdam, Delft, Zoetermeer en Den Haag goed aan te rijden (A12, A13, N209 en N472).

Wordt dit jouw nieuwe (t)huis? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!


Voortuin:
De royale, op het zuidoosten gelegen voortuin is, op een stukje tuin met vaste planten na, grotendeels betegeld en biedt parkeergelegenheid op eigen terrein voor 1 auto.
Ideaal is ook de grote berging die voorzien is van een lichtvenster en openslaande deuren. Hier kan je met gemak enkele fietsen en spullen in kwijt.
Ook is de woning via de serre bereikbaar.


Begane grond:
Entree aan de zijkant van woning.
Hal met meterkast en toilet en toegang tot de woonkamer, eetkamer en de keuken.

De ruime woonkamer met convectorput is gelegen aan de achterzijde en heeft veel natuurlijk lichtinval. Via de schuifpui loop je gemakkelijk de achtertuin in en de moderne, zwarte trap geeft toegang tot de 1e verdieping. De airco zorgt hier voor een prettig binnenklimaat.

Aan de voorzijde bevindt zich het eetgedeelte met deur naar de serre. De serre beschikt over elektrische verwarming, een gaskachel, 2 heaters, een zonnescherm en is volledig af te sluiten met glazen schuifwanden waardoor de serre als het ware dient als een verlengstuk van de woning. De serre is een heerlijke plek voor het hele jaar door!

De moderne, dichte keuken bevindt zich ook aan de voorzijde. Door de u-opstelling heb je veel kast- en werkruimte. Verder is de keuken voorzien van een 6 pits gasfornuis met brede oven en afzuigkap, vaatwasmachine, spoelbak met Quooker Flex (kokend, gekoeld, bruisend en gezuiverd water) en combi oven magnetron. De losse, ter overname aangeboden, Amerikaanse koelkast met vriezer heeft naast een groot display ook talloze features.

Op de begane grond ligt een parket vloer.


Tuin:
De achtertuin is gelegen op het zonnige noordwesten en beschikt over een buitenkraan, grote aluminium berging en achterom.
De gehele tuin is geheel betegeld en volledig onderhoudsvrij en door de geschakelde ligging biedt de achtertuin veel privacy.


1e Verdieping:
Overloop met c.v.-kast en toegang toegang tot de 2 (vh 3) slaapkamers.
Ouderslaapkamer aan de voorzijde met airco, vaste kastenwand, inloopkast en toegang tot de badkamer. Deze kamer kan met enkele aanpassingen gesplitst worden, zodat er een 3e slaapkamer gerealiseerd kan worden. Hiervoor verwijzen we je graag naar de plattegronden, waar deze mogelijk is ingetekend.

Moderne inpandige badkamer met inbouwspots, opstelplaats van de wasmachine en de droger, dubbele wastafel met meubel en spiegel met verlichting, toilet, jacuzzi met handdouche en douchecabine met rainshower.

Grote slaapkamer aan de achterzijde met airco, inbouwspots en luik naar bergvliering.

Op de 1e verdieping ligt een parket / laminaat vloer.


Bijzonderheden:
+ Energielabel A met 16 zonnepanelen;
+ Parket vloer begane grond onlangs geschuurd;
+ Zwarte stalen binnendeuren begane grond zijn 1 maand oud;
+ Badkamer vernieuwd in 2021;
+ 3e Slaapkamer mogelijk;
+ Eind 2023 wordt er een geluidswal geplaatst thv de N209;
+ Oplevering in overleg, conform lijst van zaken.

Geluidsschermen N209 - Lansingerland
Langs de N209 (ter hoogte van Bergschenhoek) wordt een nieuw geluidsscherm geplaatst, zodat omwonenden straks minder last hebben van de verkeersgeluiden. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.


In de koopovereenkomst worden de volgende extra clausules opgenomen:
- Bij deze woning (ouder dan 30 jaar) is de ouderdomsclausule van toepassing.
- Bij deze woning (gebouwd voor 1993) is de asbestclausule van toepassing.

Wij nodigen je van harte uit om deze leuke geschakelde woning met grote voor- én achtertuin met eigen ogen te bewonderen.

De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Wij zijn de makelaar van verkoper. Wij adviseren je jouw eigen makelaar mee te nemen voor jouw belangenbehartiging bij de aankoop van jouw toekomstige huis!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 485.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis geschakelde woning
Aantal woonlagen 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui, glasvezel kabel, alarminstallatie en airconditioning

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2012 van Remeha Calenta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 108 m²
Perceeloppervlakte 170 m²
Inhoud 328 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 15 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 51 m² en is gelegen op het noordwesten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object