€ 525.000,- k.k.

Zonnehof 81

Nootdorp

Omschrijving


Te koop modern en verrassend ruim (165m) modern appartement met balkon, vide, 3 slaapkamers en 2 eigen parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage. Het appartement is energiezuinig (label A) verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en is zo te betrekken. De badkamer is in 2019 vernieuwd en de keuken is in 2021 vervangen door een moderne hoek opgestelde keuken. Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van winkels, openbaar vervoer (RandstadRail), scholen, recreatievoorzieningen en aansluiting snelwegen.
Indeling: Centrale entree met bellentableau en brievenbussen, centrale hal met lift en trappenhuis en inpandige berging.
Entree woning op de 1e verdieping met vaste kast en toilet met fonteintje. Riante woonkamer van circa 8.30 x 4.81 meter met openslaande deuren naar het balkon/loggia van circa 8 m2. Open keuken van circa 4.37 x 3.21 meter voorzien alle moderne apparatuur en uitgevoerd in een frisse witte kleur. Woonkamer en keuken zijn voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer.

Via de woonkamer komt u in een interne gang waar twee slaapkamers zijn gelegen van respectievelijk circa 3.97 x 2.54 meter en circa 3.97 x 2.48 meter. Beide kamers zijn voorzien van een laminaat vloer. Ruime geheel betegelde badkamer met inloopdouche, vaste dubbele wastafel, zwevend toilet en een design radiator.

In de interne gang is een trap naar een zeer ruime entresol/vide waar een werkruimte, een speelruimte is gesitueerd. Op de vide is een ruime derde slaapkamer voor de ouders gemaakt, ook is hier een derde toilet. Er is een mogelijkheid om hier een tweede badkamer te realiseren. Tevens is hier een kast met de aansluiting voor de wasmachine en droger (aparte stroomgroepen). De entresol/vide is in open verbinding met de woonkamer en de keuken waardoor er een zeer ruimtelijk effect is, zowel vanuit de woonkamer/keuken als vanaf de entresol/vide. De entresol/vide is voorzien van Velux dakramen, waardoor er mooi licht binnenvalt.

- Ruim appartement van circa 165 m2.
- Energielabel A
- Badkamer vernieuwd in 2019.
- Keuken vernieuwd in 2021.
- Balkon/loggia van circa 8 m2.
- Twee eigen parkeerplaatsen in afgesloten parkeergarage.
- (fietsen) berging.
- Lift en trappenhuis.
- Zeer goede staat van onderhoud.
- Centrale ligging ten opzichte van voorzieningen
- Ruime entresol/vide met diverse gebruiksmogelijkheden
- Actieve VVE: bijdrage € 360,- per maand
- Stadsverwarming.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 525.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekflat
Aantal woonlagen 2
Woonlaag 1
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 2006
Bouwperiode 2001 - 2010
Open portiek nee
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Dak plat dak
Keurmerken politiekeurmerk, energie prestatie advies
Isolatie volledig geisoleerd, dubbel glas

Energie

Energielabel A
Verwarming stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 165 m²
Bergruimte oppervlakte 4 m²
Buitenruimte oppervlakte 8 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Bergruimte

Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object