Willem II straat 12A

Budel

Omschrijving

GELEGEN OP EEN CENTRALE LOCATIE, IN 'RESIDENTIE 'LILBOSCH', EEN SFEERVOL WOONAPPARTEMENT OP DE 1E ETAGE MET EEN PRIVÉ PLAATS IN PARKEERGARAGE EN BERGING.

Dit moderne appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie en een trappenhal.

Begane grond:
Toegang tot het complex via een gezamenlijke entree met o.a. de brievenbussen en een bellentableau met video-intercom.
Vanuit de gezamenlijke entree via een trapje naar de parkeergarage met een royale privé parkeerplaats. Via een toerit is de garage toegankelijk middels een op afstand bedienbare toegangspoort. Daarnaast is er ook een ruime privé berging, met elektra en eventueel de wandrekken.

1e Etage:
De lift komt recht tegenover de toegangsdeur van het appartement uit. Brede voordeur naar de entree, met een PVC-vloer en spuitwerk wanden. Met een moderne uitgebreide groepenkast (7 groepen + 2x aardlekschakelaars+ glasvezel).

Werk-/bergkamer met een PVC-vloer en spuitwerk wanden. Voorzien van een vaste kastenwand met schuifdeuren en een aansluitmogelijkheid voor een (extra) koelkast en/of diepvries.

Royale, volledig betegelde badkamer, welke is voorzien van een badmeubel met vaste wastafel en een spiegelkast, een inloopdouche met thermostaatkraan en beugels aan de wand. Mechanische ventilatie is aanwezig.

Slaapkamer, met een PVC-vloer en spuitwerk wanden. Vanuit de slaapkamer een fraai zicht op een (speel-)plantsoen via een kunststof raamkozijn (draai-/kiep) met HR++ beglazing.

Separaat, volledig betegeld toilet voorzien van een wandcloset met beugel en een opzetplateau en een fonteintje met spiegel. Mechanische ventilatie is aanwezig.

Was-/CV-ruimte met een tegelvloer en spuitwerk wanden. Hier bevindt zich de aansluiting van de wasapparatuur, de Remeha Avanta HR combiketel (01-2020) en de Ferroli WTW installatie.

Sfeervolle woonkamer met een speelse indeling met een PVC-vloer en stucwerk wanden en stucwerk plafond. Veel lichtinval aanwezig door diverse grote kunststof raampartijen (draai-/kiep) met HR++ beglazing.
Via een brede, kunststof balkondeur met vliegenhordeur toegang tot het balkon. Het balkon is voorzien van kunstgras, verlichting en een elektrisch te bedienen zonnescreen. Eén zijde van het balkon is dicht middels een kunststof raamkozijn, voorzien van een rolgordijn. Ook vanuit het balkon een mooi vrij zicht op het (speel-)plantsoen.

De woonkamer staat in open verbinding met de moderne lichte keukeninrichting in een hoekopstelling. Deze is voorzien van een vaatwasser, een inductiekookplaat, een afzuigkap, een combimagnetron en een koelkast. Vanuit de eethoek ook uitzicht op het plantsoen en het balkon.

Bijzonderheden:
- Gezellig, sfeervol wonen met alle winkelvoorzieningen op loopafstand
- Via de video-intercom is de voordeur op begane grond te openen
- Moderne keukeninrichting en sanitaire voorzieningen
- Eigen parkeerplaats en berging in het souterrain
- Servicekosten bedragen € 147,89 per maand
- Het woonappartement heeft energielabel B
- Keurig woonappartement op fijne locatie, welke u gezien moet hebben!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 315.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Appartement
Soort Appartement Standaard
Type Appartement Portiekflat
Aantal woonlagen 4
Woonlaag 1
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Plat dak

Energie

Energielabel B
C.V.-ketel Remeha Avanta HR combiketel (01-2020)

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 96 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 1

Bergruimte

Garage kelder
Parkeergelegenheid 1

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object