€ 457.500,- v.o.n.

Weverskaarde 26

Tilburg

Omschrijving

Heerlijke gasloze woning met eigen parkeerplaats in het centrum van Tilburg.

Woningblok C.
Deze ruime grondgebonden woningen met tuin en dakterras op het zuidwesten zijn uniek voor het centrum van Tilburg. Alle woningen hebben energielabel A, zijn gasloos en dus energiezuinig. Voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen, dus geheel gericht op de toekomst zonder stress over energielasten.

Lange straten zijn kenmerken voor het Tilburgse binnen gebied en dat is waar woningtype C op is afgestemd. De shed daken, gebaseerd op oude fabriekshallen en de gevels passen perfect bij de bestaande industriesfeer. De woningen liggen aan een stadsparkje.

Op loopafstand vindt u het stadscentrum, centraal station Tilburg en de volledig vernieuwde Spoorzone. U woont met alle belangrijke voorzieningen, zoals het winkelhart van Tilburg met een groot en gevarieerd winkelaanbod, direct voor de deur. Het bruisende Tilburgse uitgaansleven, met gezellige terrassen, uitstekende restaurants en sfeervolle cafés, ligt om de hoek. Via de nabij gelegen "Spoorlaan" bereikt u eenvoudig de snelwegen richting zowel Breda, Eindhoven als 's-Hertogenbosch.

De Spoorzone:
Steeds meer mensen weten hun weg te vinden naar "De Spoorzone". Struinend over een overdekte markt in de Wagenmakerij, smullend bij de Houtloods en het nieuwe Mood, de geweldige LocHal met bibliotheek of een avond swingen bij Theater de Boemel. Door de historie en sfeer zijn de gebouwen erg geschikt voor evenementen, culturele activiteiten en zakelijke bijeenkomsten. Deze worden dan ook met grote regelmaat georganiseerd. Een kunstexpositie in de Koepelhal, een avond lachen met Comedyzone in Club Smederij, maar ook de vele verrassende optredens en feestjes in de Hall of Fame of Club Smederij. Voor ieder wat wils.

Spaendonck is een nieuw project op de plek van de voormalige wollenstoffenfabriek.

De vervallen fabrieksgebouwen zijn een fantastische plek voor de 142 duurzame woningen die binnenkort worden gebouwd. Een plan met grondgebonden woningen, stadswoningen en appartementen in verschillende prijsklassen. Door de ontwikkeling van dit gesloten fabrieksterrein wordt het een toegankelijk en aantrekkelijk openbaar gebied.

Spaendonck voegt een interessante woon- en leefomgeving toe aan de bestaande woonwijk. Verschillende woningen krijgen een voortuin aan deze openbare ruimte wat de levendigheid zal versterken. Er zal een mooi groene autovrije zone worden gerealiseerd tussen de Enschotsestraat en de Rozenstraat. De wijze waarop de wijk en de openbare ruimte is ingedeeld verbindt verschillende groene ruimtes. Het nieuwe park wordt een aantrekkelijke verblijfsplek met natuurwaarden, waterberging en speelruimte.

Indeling van de woning:

Begane grond:
Achter de voordeur vind je de entreehal met toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, meterkast en toegang tot de grote woonkamer met trapopgang naar de eerste verdieping.

De ruimte kenmerkt zich door de grote raampartij aan de achterzijde. Deze raampartij zorgt voor een uitstekende lichtinval in de ruimte en heeft als optie een uitbouw en eventueel openslaande deuren of schuifpui naar de achtertuin. De open keuken is gelegen aan de voorkant van de woning.

Eerste verdieping:
De dichte trap biedt toegang tot de overloop van deze verdieping. Hier tref je de trapopgang naar de tweede verdieping aan. Daarnaast zijn via de overloop de drie slaapkamers en de badkamer te bereiken.

Van de drie slaapkamers op de eerste verdieping vind je er twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde. De badkamer van deze woning grenst aan de slaapkamer aan de voorzijde. De badkamer is geheel betegeld en heeft een zwevend toilet, badmeubel met wastafel en douche.

Tweede verdieping:
Via de trap bereik je de tweede verdieping van deze woning: de zolder. Deze is zeer ruim en heeft daardoor volop mogelijkheden. Je kunt hier een vierde slaapkamer realiseren, maar het is ook een optie om de ruimte te gebruiken als werk- of hobbykamer. De technische ruimte met warmtepomp en de wasmachine- en droger aansluitingen bevinden zich ook hier. Het dakterras met uitzicht op de skyline van Tilburg bevindt zich ook op de tweede verdieping.

Tuin:
Ruime tuin op het zuid-westen. Aan de achterkant beschik je over een houten berging. In deze houten berging met elektra kun je spullen opbergen of fietsen stallen. De tuin is bereikbaar via een achterom. Optioneel is een extra parkeerplaats in de tuin.

Parkeren:
Er is een vaste parkeerplaats achter de woning.


Bijzonderheden:

- Nieuwbouw
- Gasloos
- Energieklasse A
- In het centrum van Tilburg
- Eigen parkeerplaats
- Optioneel extra parkeerplaats in de achtertuin
- Tuin op het zuid-westen
- Dakterras op het zuiden- westen met uitzicht op de skyline van Tilburg
- Zonnepanelen
- 3 slaapkamers, mogelijkheid voor 4
- Vloerverwarming
- Vloerkoeling
- Geheel geïsoleerd
- Alle voorzieningen op loopafstand
- Gelegen aan een park
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 457.500,- v.o.n.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 2011-
Dak zadeldak
Voorzieningen mechanische ventilatie

Energie

Energielabel A
Verwarming vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp en warmte terugwininstallatie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 119 m²
Perceeloppervlakte 110 m²
Inhoud 416 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object