Westerholtstraat 39

Horst

Omschrijving

Fraaie en netjes onderhouden vrijstaande woning op een royaal perceel in Horst. De riante woning (woonopp. 230 m²| Inhoud 913 m³) is gelegen op een mooi perceel van 801 m² met nette aangelegde tuin, ruime oprit.

Het pand is gelegen op korte afstand van verschillende basisscholen en een middelbare school. Daarnaast zijn de dichtstbijzijnde uitvalswegen zoals de A73 en A67 slechts op een paar minuten rijden.

De woning is courant ingedeeld met zeer royale ruimtes en beschikt o.a. over een ruime living (29m²), heerlijke leefkeuken (ca. 33m²), 5 ruime (slaap)kamers (mogelijkheid tot 7 (slaap)kamers).

Indeling

Parterre
Via de entree heeft u toegang tot de ruime ontvangsthal. De hal biedt toegang tot de ruime leefkeuken van circa 33m2, de trapopgang naar de eerste verdieping, de slaapkamers en luxe badkamer.

De sfeervolle living, bereikbaar vanuit de keuken, is een heerlijk zitgedeelte met een sfeervolle gashaard. Door de grote raampartijen heeft u zicht op de tuin. De woonkamer is voorzien van een houten vloer.

In het midden van de woning bevindt zich de ruime leef keuken met genoeg ruimte voor een hele lange eettafel waar u met de hele familie kunt dineren!

Vanuit de keuken heeft u via 2 loopdeuren toegang tot de tuin. De keuken heeft door de grote raampartijen veel lichtinval en zo heeft u een optimaal contact met buiten

De keuken is uitgerust met diverse keukenapparatuur onder andere een halogeen kookplaat, koelkast en vaatwasser ( 2019). De keuken is voorzien van een nette laminaatvloer en u heeft toegang tot een uiterst praktische voorraadkast.

Via de hal heeft u verder toegang tot twee ruime slaapkamers, resp. 10 en 15 m² groot, en de luxe badkamer. Deze modern en luxe ingericht badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met regendouche, wastafelmeubel, royaal ligbad en een designradiator.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de garage met nog een aparte berging. Via een elektrische rolpoort heeft u toegang tot de garage. In de berging zijn de aansluitingen voor het witgoed en de CV ketel.
Indien gewenst kunt u vanuit de garage met een trap naar de eerste verdieping. Momenteel is deze trap afgesloten.

Eerste Verdieping
Ruime overloop, welke toegang biedt tot 3 ruime slaapkamers en een apart toilet met grote wastafel.
Slaapkamer I: 7.48 x 3.84 met aansluitend een aparte kledingkast. Slaapkamer II: 4.47 x 4.63 met aansluitend een royale berging. Deze berging kan ook ingericht worden als extra slaapkamer. Slaapkamer III: 3.15 x 7.48, via een trap kunt u de garage bereiken.

Op de verdieping is verder nog een zeer ruime berging. Deze wordt momenteel als bergruimte gebruikt. Deze ruimte is ook eventueel nog in te richten als (slaap)kamer.

Tuin
De tuin is gelegen op het westen van de woning. In de tuin zijn verschillende terrassen om heerlijk te vertoeven.

Aan de zuidzijde van de woning is een terras met overkapping. Aan de linkerzijde van de woning heeft u via de oprit toegang tot de een grote berging, welke ook als garage gebruikt kan worden. Deze oprit is af te sluiten met een poort.

Erg handig is tevens de aanwezigheid van een sproei-installatie en tuinverlichting.

Locatie
Horst is een gezellig dorp met een complet centrum met diverse winkels, restaurants en terrassen. Ook heeft Horst een bruisend verenigingsleven met een o.a. een voetbalclub, jong Nederland en een harmonie. Met aan de rand van Horst prachtige bossen met wandelroutes waar u heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van de mooie natuur.

Kortom een heerlijke plek!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 500.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Vrijstaand
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 230 m²
Perceeloppervlakte 801 m²
Inhoud 912 m³

Indeling

Aantal kamers 11
Aantal slaapkamers 5

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 263 m²

Bergruimte

Garage inpandige garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object