West Ringdijk 47

MOORDRECHT

Omschrijving

Vrijstaande woning met 2 slaapkamers en badkamer op de begane grond, gelegen op een perceel grond van 548 m2. Vrij uitzicht aan de voorzijde over de Ringvaart en aan de achterzijde over de polder die de Groene Waterparel wordt genoemd, wie wil dit niet. De woning verdient weer enige aandacht, de locatie zeker niet.

Indeling:
Entree, hal met meterkast (7 groepen en aardlekschakelaar), ruimte met aansluiting van de wasmachine en droger, afmeting 1.25 x 1.18 m. Toiletruimte met fonteintje. Entree naar de woonkamer met open keuken aan de achterzijde van de woning. De woonkamer is licht door het vele glas, een open haard voor de gezelligheid in de kille avonden en een deur naar de zijkant van de woonkamer om naar de voor-en zijtuin te gaan. De woonkamer is ca. 31 m2 groot. Aan de achterzijde van de woning is de keuken gesitueerd in L-vorm. Deze keuken is voorzien van inbouwapparatuur als magnetron, oven, vaatwasser, ceramische kooplaat met afzuigkap. Vanuit de keuken kan je naar het terras van 13 m2 met een super uitzicht over de achtergelegen polder. Afmeting keuken 3.79 x 3.22 m. Naast de keuken bevindt zich de badkamer met een inloopdouche, toilet en wastafel, afmeting 2.61 x 1.92 m. De slaapkamer is achter de badkamer gelegen met een afmeting van 3.99 x 3.53 m. Via de hal aan de voorzijde van de woning bevindt zich de 2e slaapkamer afmeting 3.43 x 3.18 m. voorzien van een vaste kast en de open trap naar de enorme zolderruimte.

1e etage:
Grote zolder ruimte met een stahoogte van ca.2.75 m. over de volle breedte van het huis afmeting 8.10 x 4.40 (bij 1.50 stahoogte).

Souterrain:
Dit souterrain/berging is buitenom bereikbaar en de toegangsdeur zit aan de achterzijde van de woning. Afmeting van is ca.5.59 x 3.89 en een separaat gedeelte is 2.30 x 3.62 m met een stahoogte van ruim 2.00 m. Hier is ook de opstelplaats van de c.v.-ketel Intergas HRE uit 2018.

Bijzonderheden:
Bouwjaar woning 1955, in 1995 is er aan de achterzijde uitgebouwd, hier bevindt zich nu de keuken, de slaapkamer en de badkamer. Woonoppervlak 85 m2 , inhoud 393 m3. De woning en uitbouw zijn onderheid. De gehele woning is grotendeels voorzien van dubbel glas in houten kozijnen. Langs de Ringvaart wordt een perceel grond van 64m2 gehuurd van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard voor € 101,76 per jaar. Een prima plek om de auto’s te parkeren. Deze woning verdient weer aandacht, maar dan heb je een paleis op een prachtige plek in het buitengebied van Moordrecht.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 500.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Kwaliteit eenvoudig
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1955
Huidige bestemming woonruimte
Onderhoud binnen redelijk
Onderhoud buiten redelijk
Dak zadeldak
Voorzieningen rookkanaal
Isolatie gedeeltelijk dubbel glas

Energie

Energielabel G
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 85 m²
Inpandigeruimte oppervlakte 66 m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg, aan vaarwater en vrij uitzicht
Tuin tuin rondom

Bergruimte

Parkeergelegenheid op eigen terrein
Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object