verkocht onder voorbehoud

Wendelaarstraat 112

Alkmaar

Omschrijving

Op een fijne woonlocatie in een rustige buurt in het Alkmaarse Burgemeesterkwartier, in het zuiden van de stad, vind je dit fraaie 3-kamerappartement. Je woont hier op een ideale plek: in een ruim opgezette buurt met veel groen, maar ook vlak bij essentiële voorzieningen als winkels, scholen, bushaltes en uitvalswegen. Dit appartement is onderdeel van een kleinschalig wooncomplex dat in 2007 is gebouwd. Het appartement zelf is in feite zelfs nog nieuwer. In 2022 woedde er namelijk helaas een brand in dit appartement. Vervolgens zijn veel dingen in 2023 opnieuw aangelegd. Denk hierbij aan de bekabeling, de vloeren, de muren, de afgezonderde toiletruimte en de cv-ketel. De badkamer en keuken kunnen door de nieuwe bewoners naar eigen smaak worden uitgekozen en gerealiseerd. In dit appartement vind je verder twee volwaardige slaapkamers, een volledig afsluitbaar balkon (op het noordwesten), een ruime woonkamer en een berging. Beneden in het gebouw beschik je over een eigen berging en twee parkeerplaatsen.

Ligging
De Wendelaarstraat is onderdeel van het Burgemeesterskwartier, een gemoedelijke buurt in het zuiden van Alkmaar. Je woont hier in een kindvriendelijke buurt, die ruim is opgezet en is voorzien van veel groene elementen. Tegelijkertijd woon je praktisch om de hoek van een winkelgebied met een grote supermarkt en enkele winkels. Ideaal is ook dat er verschillende basisscholen op wandelafstand zijn. Bovendien zijn er bushaltes op luttele minuten lopen. Daar profiteer je van goede busverbindingen met Castricum en Alkmaar-centrum. Ook met de auto is de Wendelaarstraat uitstekend bereikbaar. Je zit hier immers op maar een paar minuten autorijden van de uitvalswegen rond de stad, waaronder de snelweg A9.

Over het appartementencomplex
Het kleinschalige wooncomplex waar dit appartement deel van uitmaakt heeft verschillende toegangsdeuren. Als bewoner van nummer 112 deel je een gemeenschappelijke ingang met de bewoners van zeventien andere appartementen. Eenmaal binnen kom je eerst terecht in een mooie gezamenlijke hal, van waaruit je met de lift of via het trappenhuis naar boven kunt. Op de gang van de tweede verdieping vind je vervolgens de voordeur van het appartement. Beneden in het gebouw beschik je over twee eigen parkeerplaatsen en één berging.

Indeling appartement
Na binnenkomst in het appartement beland je eerst in een centrale hal, van waaruit alle vertrekken van de woning te bereiken zijn. Zo vind je aan het uiteinde van de entreehal de toegangsdeur tot het woongedeelte. Hier vind je aan de straatkant een ruime woonkamer met grote raampartijen op het noordwesten. De woonkamer biedt bovendien toegang tot een balkon met houten vloerdelen en ramen rondom. Ook deze loggia is op het noordwesten gericht. Omdat dit balkon helemaal kan worden afgesloten, kun je er ook in de wintermaanden prettig vertoeven.

Aan de andere kant van het woongedeelte is een grote hoeveelheid ruimte ingelast om naar eigen wens een geheel nieuwe keuken te plaatsen. Water- en gasaansluitingen zijn al voorhanden. Daarnaast is het hele woongedeelte voorzien van een mooie laminaatvloer.

De genoemde laminaatvloer is ook terug te vinden in de hal en in de beide slaapkamers van het appartement, die vanuit de hal te betreden zijn. Beide slaapkamers zijn groot genoeg om een tweepersoonsbed en aanvullend slaapkamermeubilair in te plaatsen.

Naast de hoofdslaapkamer tref je de badkamer van dit appartement. Deze badkamer wordt casco opgeleverd en kan dus door de nieuwe bewoner(s) naar eigen smaak worden afgewerkt en aangekleed. Dankzij de indeling van deze badkamer is er al ruimte ingelast voor een heerlijk ruime inloopdouche.

Vanuit de entree bereik je verder de meterkast, een reeds afgewerkte toiletruimte (met zwevend toilet en fonteintje) en een berging. In laatstgenoemde vind je aansluitpunten voor een wasmachine en een technische ruimte met onder meer de cv-ketel en WTW installatie.

Voorwaarden:
Alle door Pinedo Makelaardij verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De realiteit kan hiervan afwijken of er kan per abuis een onjuiste vermelding zijn gemaakt. Een kandidaat koper heeft een eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Kenmerken
• Fraai driekamerappartement in gemoedelijke buurt in het Burgemeesterskwartier, in het zuiden van Alkmaar, vlak
bij scholen, winkels, bushaltes en uitvalswegen.
• Door een brand in 2022 is in 2023 alles eruit gehaald en opnieuw aangelegd. Bedrading, vloer, muren, toilet en cv-
ketel vernieuwd in 2023.
• Sfeervolle woonkamer met toegang tot volledig afsluitbaar balkon op het noordwesten.
• Twee ruime slaapkamers.
• Badkamer en keuken worden casco opgeleverd.
• Separate toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje (gereed).
• Twee eigen parkeerplaatsen en één berging beneden in het gebouw.
• Bouwjaar: 2007
• Woning wordt verkocht als ''as is where is''
• Energielabel: A
• VVE Bijdrage per maand € 251,31 inclusief water (€ 12,00) en Garage (€ 60,26)
• Volledige eigendom.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopsom € 449.500,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekflat
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen mechanische ventilatie

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 106 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging in woonwijk en vrij uitzicht

Bergruimte

Parkeergelegenheid parkeergarage
Schuur/berging box

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object