€ 595.000,- k.k.

Waterkant 13

Diemen

Omschrijving

Gelegen in Diemen ligt deze bijzondere en ruime eengezinswoning aan de Waterkant. De woning heeft een woonoppervlakte van 137 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 101 m2. De woning is gebouwd in 1982 en heeft een energielabel C.

Uniek wonen in Diemen. Dat kan goed in deze buurt. Waterkant 13 is gelegen in de buurt Polderland. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Diemen, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden.

INDELING:
Begane grond: entree in hal met meterkast, toilet met fontein. De ruime woonkamer geeft toegang naar de ruime achtertuin op het noordoosten. De keuken is uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers en maar liefst 2 een badkamers. De badkamers zijn voorzien van een douche, wastafelmeubel en toilet.

Tweede verdieping: ruime overloop met 3 ruime slaapkamers.

Tuin: de woning heeft een verzorgd aangelegde achtertuin. De achtertuin op het noordoosten heeft een berging en achterom.

BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar: 1982;
• Woonoppervlakte: ca. 137,10 m2;
• NEN 2580 Meetrapport beschikbaar;
• 5 slaapkamers;
• Ideale ligging t.o.v. alle denkbare voorzieningen;
• Energielabel C –
• Aanvaarding: in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 595.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1981-1990

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel cv-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 137 m²
Perceeloppervlakte 101 m²
Inhoud 452 m³

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object