Wagemakerspark 81

Breda

Omschrijving

Algemeen

Stijlvol wonen op een toplocatie in het Wagemakerspark in Breda. Riante half vrijstaande villa met royale garage en fraai aangelegde tuin met vrijstaande overkapping met berging. Het ademt de sfeer van de jaren 30 maar dan eigentijds en comfortabel afgewerkt. Rustige, kindvriendelijke en groene omgeving maar toch op een steenworp afstand van het centrum van Breda. Scholen, winkels, sportfaciliteiten in de directe omgeving. Deze fijne woning is o.a. voorzien van 5 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een sfeervolle woonkamer en suite met openhaard, eetkamer en een woonkeuken. Uitstekend geïsoleerd. Energielabel A. Topwoning!

De locatie is ruim opgezet en zeer kindvriendelijk met speelmogelijkheden in de directe omgeving. In de groene fraai aangelegde en goed onderhouden tuin kunt u kiezen uit verschillende terrassen en een overkapping om heerlijk te vertoeven.
Breda is een dynamische stad met een florerend verenigingsleven, diverse middelbare en hogere scholen, Horeca en theater. Het gezellige centrum met winkels, restaurants, terrassen ligt op wandelafstand, zo ook het bourgondische Breda zuid met ook het Mastbos binnen bereik. De uitvalswegen de A16, A27 en de A58 zijn binnen 10 minuten met de auto bereikbaar.
De ligging van deze woning t.o.v. van scholen, park, sportaccommodaties en uitvalswegen is perfect.

Indeling/begane grond

Stijlvol voorportaal met toegang tot de hal, woonkamer en de eetkamer.

Vanuit de hal toegang tot een provisieruimte en het ruime toilet met fontein en urinoir.

De riante en sfeervolle L-vormige woonkamer en suite is voorzien van een merbau parket vloer in visgraat met bies gelegd, openhaard en een erker. Het zit- en eetgedeelte is af te sluiten door stijlvolle glas in lood kamer-en-suite deuren.

De eetkamer heeft een oppervlakte van circa 30 m², is voorzien van een op maat gemaakte kastenwand en boekenkast en heeft openslaande deuren naar de tuin.

De fraaie woonkeuken is o.a. voorzien van een 5-pitsgasfornuis, oven, magnetron, dubbele spoelbak, vaatwasser en koelkast en geeft toegang tot tuin en garage. De lichte keuken is ruim genoeg voor een grote eettafel en heeft een mooi uitzicht over de tuin.
Vanuit de keuken is er toegang tot de ruime garage. Vanuit de garage is er ook toegang tot de achtertuin. De garage is voorzien van een spoelbak en een (elektrische) garagedeur met een aparte loopdeur.

Verdieping:

Zeer royale overloop met ruime bergkast.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime (slaap) kamers.
De royale, aan de achterzijde gelegen ouderslaapkamer (circa 25 m²) heeft toegang tot een inloop kledingkast en een ruime badkamer v.v. een ligbad, douchecabine, 2 wastafels en toilet.

Via de overloop een apart toilet met fontein, aparte 2e badkamer met douche en wastafel.

Aan de voorzijde bevinden zich een werk/hobbykamer en een royale slaapkamer met toegang tot balkon met uitzicht over het Wagemakerspark. Alle kamers zijn voorzien van een fraaie eiken vloer.


Tweede verdieping


Op de 2de verdieping bevinden zich 2 zeer ruime slaapkamers met royale dakkapellen, één kamer is voorzien van een wastafel. De kamers hebben oppervlakten van maar liefst 22 en 25 m². Deze ruimten zijn ook perfect te gebruiken als kantoor/werkkamer aan huis.

Verder bevindt zich hier een aparte waskamer met aansluitingen voor de was apparatuur (makkelijk om te bouwen tot badkamer). Met een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar met opstelling van de ventilatiesysteem en CV ketel. De bergzolder is deels op sta hoogte. Riante overloop met veel licht.


Tuin

De tuin is fraai aangelegd met diverse terrassen, borders en volop privacy. De tuin is voorzien van een ruime overkapping met berging.

Het is er goed vertoeven vanaf het vroege voorjaar. Voor kinderen is het ook een ideale tuin met ruimte voor speelmogelijkheden.

In de voortuin is een ruime oprit aangelegd voor de garage met ruimte voor een 2de auto.

Algemeen
- De woning is goed geïsoleerd en voorzien van HR-glasisolatie, vloer-, muur-, en dakisolatie;
- De woning is voorzien van hardhouten kozijnen;
- De woning is voorzien van een ventilatiesysteem en energielabel A;.
- Verwarming middels HR CV;
- Ruime oprit met toegang tot garage met plaats voor opslag en fietsen;
- Het fraaie Centrum van Breda ligt op Loopafstand en het mastbos en het mooie buiten gebied van Breda zuid liggen op fietsafstand;
- Basis- en middelbare- en hogescholen, sportvelden en supermarkt op loopafstand;
- Aanvaarding, medio 3e kwartaal 2022;
- De omgeving is zeer kindvriendelijk met diverse speelveldjes in de directe omgeving;
- We nodigen u van harte uit deze heerlijke woning te bezichtigen! Wij kunnen U dan over de overige details informeren.



+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 1.450.000,-
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Villa
Type Woonhuis Helft van dubbel
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Energielabel A

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 272 m²
Perceeloppervlakte 373 m²
Inhoud 1.074 m³

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 200 m²

Bergruimte

Parkeergelegenheid 2

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object