verkocht onder voorbehoud

Voorstraat 154

Roosendaal

Omschrijving

Deze vrijstaande woning in de wijk Burgerhout biedt alles wat je zoekt: een ruime woonkamer, een keuken, een berging, twee slaapkamers, een badkamer en een heerlijke achtertuin met een tweede berging en een overkapping. Ben jij net zo enthousiast als wij? Plan dan snel jouw bezichtiging in.

Entree
Bij aankomst parkeer je gemakkelijk onder de carport achter in de achtertuin en loop mee naar de voordeur. Welkom! De hal biedt toegang tot zowel de woonkamer als de trap naar de eerste verdieping. Laten we eens een kijkje nemen in de woonkamer.

Wonen & koken
Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct je oog op het heerlijke lichtinval. In de woonkamer kun je zonder moeite jouw droombank neerzetten om te genieten van een gezellig filmavondje. Zie je het al voor je? Doordat de woonkamer lekker ruim is, kun je gemakkelijk een gezellige eethoek en een comfortabele zithoek creƫren. Ook bevind zich hier een handige inbouwkast waar je al jouw spullen kwijt kan. De keuken is voorzien van een koelkast, een combi-oven en een gasfornuis. Als we verder lopen, komen we bij de berging. Hier vind je het toilet, de CV-ketel en de aansluitingen voor een wasmachine en een droger. Via de berging is ook de tuin te bereiken maar daar komen we later nog op terug. Zullen we boven gaan kijken?

Slapen, dromen & douchen
Via de trap bereiken we de eerste verdieping, waar zich twee slaapkamers en de badkamer bevinden. Beide slaapkamers zijn ruim genoeg om een bed te plaatsen, waarbij een van hen voorzien is van inbouwkasten waar je gemakkelijk al kleding kunt opbergen. De badkamer is voorzien van een douche, een toilet en een wastafel met wastafelmeubel. Op de overloop heb je toegang tot de vlizotrap die leidt naar de zolder. Hier kun je gemakkelijk al jouw seizoensgebonden spullen kwijt.

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de berging of de poort achterom bereik je de achtertuin. Deze royale tuin ligt op het zuiden, wat betekend dat je de hele dag kunt genieten van de zon. Bovendien is de tuin ruim opgezet, met voldoende plekjes waar je een loungeset of een eettafel kunt plaatsen. Kun je jezelf al voorstellen hoe heerlijk het zou zijn om hier tijdens de zomermaanden te genieten? Verder bevindt zich hier nog een berging en een elektrisch zonnescherm.

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 91m2 * Bouwjaar 1935 * Twee Slaapkamers * Knusse woonkamer * Berging * Tuin op het zuiden met overkapping * Achterom * Carport * Rolluiken begane grond voor *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 279.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Voorzieningen glasvezel kabel

Energie

Energielabel G
Verwarming c.v.-ketel
Warm water elektrische boiler huur
C.V.-ketel Nefit

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 91 m²
Perceeloppervlakte 260 m²
Inhoud 322 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in centrum

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object