verkocht onder voorbehoud

Vlierboomstraat 153

'S-Gravenhage

Omschrijving

Welkom in dit prachtige appartement, gelegen in de bruisende Vlierboomstraat, het kloppende hart van de geliefde Vruchtenbuurt. Deze woning belooft niet alleen een lichte en gezellige leefruimte, maar ook een locatie die bijdraagt aan het ultieme woongenot.

Wanneer u naar buiten stapt, wordt u verwelkomd door een overvloed aan mogelijkheden die deze buurt te bieden heeft. Met de zee en de duinen op slechts een steenworp afstand, liggen ontspannende strandwandelingen en verkwikkende zeelucht binnen handbereik. Het nabijgelegen winkelcentrum 'De Savornin Lohmanplein' maakt boodschappen doen tot een plezierige ervaring, op slechts een korte wandeling verwijderd. Voor liefhebbers van groen is dit een waar paradijs. Van de uitgestrekte 'Bosjes van Pex' tot de serene paden van het Westduinpark en Meer en Bos, er wacht altijd een prachtig stukje natuur om ontdekt te worden. Gezinnen zullen de nabijheid van diverse internationale- en basisscholen waarderen, evenals de sportfaciliteiten die een actieve levensstijl bevorderen. En met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer is het verkennen van de stad moeiteloos.

Na een dag vol avonturen kunt u zich terugtrekken in uw eigen oase van rust. Dit appartement biedt niet alleen een vredige thuisbasis, maar ook het gemak van voldoende parkeergelegenheid voor uw voertuig. Bovendien hoeft u niet ver te zoeken naar heerlijke eetgelegenheden en boetiekwinkels, want de straat staat bekend om zijn diverse restaurants en speciaalzaken.

Mis deze kans niet om te leven in een van de meest gewilde straten van de Vruchtenbuurt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging. Uw droomwoning wacht op u!


INDELING
Via de portiek komt u bij de ingang van dit prachtige appartement. Ruime entree, welk doorgaat in een hal, die toegang geeft tot alle vertrekken!
De sfeervolle woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer, voorzien van openslaande houten kozijnen die toegang geven tot een balkon. Eveneens geeft de woonkamer toegang tot de riante hoofdslaapkamer, voorzien van houten kozijnen en voorzien deze van veel lichtinval, tevens zijn hier nog glas-in-lood ramen te vinden.

De 2e slaapkamer bevindt zich eveneens aan de voorzijde van de woning en is voorzien van houten kozijnen. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van veel werkblad, opbergruimte, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en combi-magnatron. Via de keuken heeft u toegang tot het 2e zonnige balkon van deze woning. De badkamer is verrassend groot en voorzien van een whirlpool ligbad, wastafel met wastafelmeubel, inloopdouche, wasmachine-aansluiting en radiator. Het toilet is separaat gesitueerd in de woning.


BIJZONDERHEDEN

Het appartement is gelegen op eigen grond;
Goed onderhouden woning;
Woonoppervlakte 75m²;
Energielabel D;
1/3e aandeel in de gemeenschap;
Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage €71,05 per maand;
Verwarming middels c.v.-combiketel, merk Remeha Avanta, bouwjaar 2019;
Warmwatervoorziening middels c.v.-combiketel;
Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbelglas;
In verband met het bouwjaar van de woning zal ongeacht de kwaliteit een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen
Oplevering in overleg

DISCLAIMER:
Alle verstrekte informatie, inclusief de maatvoering en aanbiedingstekst, heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 337.500,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 2
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen buitenzonwering, tv kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel D
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Remeha Avanta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 75 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object