verkocht onder voorbehoud

Verdronkenoord 104

Alkmaar

Omschrijving

Een absolute buitenkans! Dit fraaie appartement, gelegen aan een van de mooiste grachten van Alkmaar, biedt het beste van twee werelden. Niet alleen de living is geweldig, ook de locatie van dit appartement laat niets te wensen over. Met 57,7 m² aan woonoppervlak, een lichte woonkamer, mooie keuken, grote slaapkamer, uitstekend sanitair en een royaal dakterras waar het heerlijk toeven is, is dit een unieke plek om te wonen.

Midden in de binnenstad wonen betekent genieten van het levendige stadsleven en talloze voorzieningen, maar zodra je thuiskomt in het appartement kom je weer helemaal tot rust. Kortom, een plek waar je je meteen thuis zult voelen!

Over de ligging en de buurt:
Dit prachtige appartement, gebouwd rond 1875, bevindt zich aan het Verdronkenoord in Alkmaar. Het appartement is gelegen in het bruisende centrum. Stap je de voordeur van het complex uit, dan beland je direct in de gezellige drukte van de stad. Hier kun je het stadsleven ultiem ervaren, maar keer je ook snel weer terug naar de rust van het appartement.

Het appartement bevindt zich aan de gracht Verdronkenoord, een van de oudste grachten van Alkmaar. Ondanks de centrale ligging biedt de directe omgeving veel mogelijkheden voor wandelen, fietsen en recreatie. Het Singelpark 'Bolwerk', park Westerhout, park Oosterhout en Natuurpark Egmonderhout zijn allemaal op fietsafstand gelegen.

Door de ligging in de binnenstad, vind je haast alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Het centrum van Alkmaar biedt jou eindeloos winkelplezier. De winkels variëren hier van speciaalzaken en boetieks tot ketens van grote merken. In het centrum vind je naast de vele winkels ook een overvloed aan gezellige restaurants, cafés en terrassen.

De dichtstbijzijnde supermarkt, kinderopvang, basisschool en het voortgezet onderwijs zijn allemaal op loopafstand te vinden. Het treinstation en ziekenhuis zijn met de fiets bereikbaar. Het appartement ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen. De A9 is snel te bereiken.

Indeling van het appartement:

Begane grond:
Gesloten entree met bel en intercom. Gemeenschappelijke hal met trappenhuis.

Eerste verdieping:
Via het trappenhuis bereik je de eerste verdieping van het complex, waar het appartement zich bevindt. Achter de voordeur vind je de entreehal, die toegang biedt tot de berging, badkamer en woonkamer. In de berging tref je de aansluitingen voor de wasmachine en de droger aan.

Naast de berging is de badkamer van het appartement gelegen. De badkamer is keurig afgewerkt met donkere en lichte tegels. Je beschikt hier over een zwevend toilet, badmeubel met wastafel en douchecabine.

De royale woonkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer. De wanden en het plafond zijn hoogwaardig afgewerkt in rustige tinten. In de woonkamer komen modern comfort en gezelligheid perfect samen. Aan de achterzijde beschikt de woonruimte over een grote raampartij en een glazen deur naar het dakterras. Hierdoor geniet je van een overvloed aan natuurlijk licht in de woonkamer.

De keuken bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. Deze keuken, afkomstig van het merk Keller, is in 2019 geplaatst. Deze ruimte is slim ingericht en straalt veel sfeer uit. De keuken staat in een soort U-vorm en kenmerkt zich door de witte keukenkastjes en het donkere werkblad. De volgende apparatuur is hier aanwezig: vaatwasser, oven, gasfornuis en koel-vriescombinatie.

Via de woonkamer is de slaapkamer van het appartement bereikbaar. Deze slaapkamer is royaal in opzet en fraai afgewerkt met een mooie vloer en strakke wanden. Aan lichtinval is hier geen gebrek, want de kamer is uitgerust met een brede raampartij.

Wat dit appartement echt uniek maakt, is het grote dakterras. Het netjes betegelde dakterras is uitstekend beschut, waardoor je veel privacy ervaart. Dit is de ultieme plek om te ontspannen en te genieten van een adembenemend uitzicht over de stad en de omringende woningen. Het is hier dan ook heerlijk toeven als het zonnetje schijnt.

Parkeren:
Het is betaald parkeren rond het appartement. Er is een parkeervergunningensysteem van toepassing.

Voorwaarden:
Alle door Pinedo Makelaardij verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De realiteit kan hiervan afwijken of er kan per abuis een onjuiste vermelding zijn gemaakt. Een kandidaat koper heeft een eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Kenmerken van het appartement:
• Charmant appartement met royaal dakterras
• Grote slaapkamer, nette keuken en goed sanitair
• Keurig onderhouden
• Gelegen in het hart van de stad
• Alle denkbare voorzieningen dichtbij
• Uitvalswegen snel bereikbaar
• VVE servicekosten: € 57,50 per maand
• Energielabel: C
• Volledige eigendom
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 275.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekflat
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 1
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Bijzonderheden gedeeltelijk gestoffeerd en beschermd stads- of dorpsgezicht
Voorzieningen mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2016 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 58 m²

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Buitenruimte

Ligging in centrum

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object