€ 298.000,- k.k.

Van Leeuwenhoeklaan 194

Roosendaal

Omschrijving

Ben je op zoek naar een charmante tussenwoning? Zoek niet verder, want deze woning heeft het allemaal; een ruime woonkamer, een keurige open keuken, drie slaapkamers, een ruime badkamer en een heerlijke achtertuin. Bovendien heeft de woning energielabel A! Ben je al enthousiast? Aarzel dan niet langer en plan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto op een van de beschikbare parkeervakken voor de woning en loop met ons mee naar de voordeur. Welkom in de hal! Hier vind je toegang tot het toilet, de eetkamer, een handige opbergkast en de trap naar de eerste verdieping. Loop je mee naar de eetkamer?

Wonen & koken
Bij binnenkomst in de eetkamer valt meteen het overvloedige natuurlijke licht op, afkomstig van de grote raampartijen. Hier kun je heerlijk samen genieten van maaltijden. De nette keuken is uitgerust met verschillende inbouwapparaten waaronder een koelkast, combi-oven, vaatwasser en gasfornuis. Daarnaast zijn er voldoende inbouwkasten beschikbaar om al je keukengerei op te bergen. Vanuit de keuken lopen we naar de woonkamer, waar voldoende ruimte is voor het plaatsen van jouw ideale hoekbank! Aan ruimte dus geen gebrek. Bovendien heb je vanuit hier toegang tot de achtertuin, maar laten we eerst eens een kijkje boven nemen.

Slapen, dromen en douchen
Via de trap bereiken we de eerste verdieping, waar zich drie slaapkamers, de badkamer en de wasruimte bevinden. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Twee slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een bed en een kast om al je kleding in op te bergen. De derde kamer is ruim genoeg voor gebruik als inloopkast of studeerkamer! In de wasruimte vind je de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. De ruime badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche met regendouche, het toilet en een wastafel. Kortom alle benodigdheden om je dag fris te beginnen en ontspannen af te sluiten.

Tuinieren, zonnen en genieten
Via de woonkamer zijn we aangekomen in de heerlijke achtertuin. De tuin is gelegen op het oosten, wat betekent dat je 's ochtends heerlijk kunt genieten van een kopje koffie in de ochtendzon. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een loungeset of eettafel. De berging is gemakkelijk te gebruiken als opslag voor al je seizoensgebonden spullen. Kun je jezelf al voorstellen dat je in de zomer aan het barbecueën bent?

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1999 * Woonoppervlakte 94 m2 * Ruime woonkamer * Drie slaapkamers * Nette badkamer * Berging * Strak aangelegde achtertuin * Energielabel A * Rustige woonwijk * Achterom *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 298.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen mechanische ventilatie

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2009 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 94 m²
Perceeloppervlakte 126 m²
Inhoud 332 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object