verkocht onder voorbehoud

Van Goghlaan 252

Roosendaal

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een charmante tussenwoning met drie slaapkamers? Dan hebben wij de perfecte woning voor jou! Daarnaast beschikt de woning over een gezellige woonkamer, half open keuken, een ruime berging en een tuin op het zuiden. Wil jij hier helemaal je eigen plekje van maken? Plan dan snel een bezichtiging bij ons in.

Entree
Bij aankomst parkeer je de auto in een van de parkeervakken voor de deur. Via de voordeur kom je in de hal terecht. De hal geeft je toegang tot het toilet, een handige opbergkast, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. Laten we daar meteen een kijkje nemen!

Wonen & koken
Bij binnenkomst in de woonkamer valt meteen de hoeveelheid daglicht op. De woonkamer laat zich gemakkelijk indelen in een knusse zithoek en een gezellige eethoek. Aansluitend aan de woonkamer heb je de half open keuken. De keuken beschikt over verschillende inbouwapparatuur waaronder een koelkast, een vaatwasser, een combi-oven en een 4-pits gasfornuis. Vanuit de keuken heb je ook toegang tot de tuin, maar laten we eerst boven een kijkje nemen.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal bereiken we de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en heb je de vlizotrap naar de zolder. De masterbedroom beschikt over een inbouwkast, ideaal voor het opbergen van al je kleding. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Via de vlizotrap bereiken we de zolder, deze ruimte leent zich perfect voor het opbergen van al je spullen.

Tuinieren, zonnen & genieten
De tuin is te bereiken via de woonkamer, keuken of de achterom. Achter in de tuin is een overkapping, ideaal voor een lekkere loungeset om 's zomers heerlijk te genieten van de zon. Achterin de tuin bevind zich een berging waar je bijvoorbeeld een extra koelkast of een vriezer kan plaatsen. Daarnaast is de berging ook geschikt voor het stallen van fietsen.

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 75 m2 * Bouwjaar 1962 * 3 Slaapkamers * Gezellige woonkamer * Tuin op het Zuiden * Berging * Rolluiken *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 240.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Voorzieningen rolluiken

Energie

Energielabel G
Verwarming gaskachels en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water geiser eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 75 m²
Perceeloppervlakte 108 m²
Inhoud 267 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object