€ 469.000,- k.k.

Van Gilselaan 11

Roosendaal

Omschrijving

Wauw, zo’n unieke jaren 30 woning kom je niet gauw tegen in Roosendaal. Deze woning is volledig teruggebracht naar de oorspronkelijke staat, met prachtige ensuite deuren, in dubbelglas uitgevoerde glas in lood ramen en een prachtige gevel voorzien van knipvoegen.
Deze authentieke vrijstaande woning gelegen in het centrum straalt warmte uit, met een gezellige open haard, een landelijke keuken, drie slaapkamers, een bijkeuken en een royale tuinkamer met openstaande deuren naar een heerlijke achtertuin. Bovendien is het huis uitgerust met 15 zonnepanelen. Ben jij al enthousiast geworden? Plan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto in een van de parkeervakken voor het huis en loop met ons mee. Zodra je binnen stapt, zal de prachtige karakteristieke vloer in de hal meteen je aandacht trekken. Bij het betreden van de hal heb je toegang tot een ingebouwde kast, de woon-en eetkamer, de dichte keuken en de trap naar de eerste verdieping. Zullen we een kijkje nemen in de woonkamer?

Wonen & koken
Bij het betreden van de woonkamer wordt je aandacht meteen getrokken door de gezellige open haard, die een knusse sfeer creëert. Kun je jezelf al voorstellen, genietend tijdens de wintermaanden? Via de hal bereiken we de afgesloten landelijke keuken, uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en een 6-pits gasfornuis. Verder biedt de keuken toegang tot de bijkeuken, waar het toilet zich bevindt, evenals aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Achter de bijkeuken bevindt zich een tuinkamer, deze ruimte is ook eenvoudig te gebruiken als kantoor of hobbykamer.

Slapen, dromen en douchen
Via de trap in de hal bereiken we als eerst de badkamer. De betegelde badkamer beschikt over een inloopdouche, een bad, toilet, twee wastafels en centrale afzuiging. Hier start je de dag fris en sluit je ontspannen af. Als we verder de trap op lopen bereiken we de overloop, deze geeft toegang tot de drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn van een fijn formaat en bieden de mogelijkheid voor het plaatsen van een tweepersoonsbed. De derde slaapkamer leent zich perfect als walk in closet, kinderkamer of studeerkamer.

Tuinieren, zonnen en genieten
De achtertuin is toegankelijk via de openslaande deuren in de tuinkamer en woonkamer of via de bijkeuken. Deze heerlijke tuin heeft een betegeld terras waar eenvoudig een eettafel geplaatst kan worden. Achterin de tuin bevindt zich een overkapping, ideaal om te genieten van de zomermaanden. Daarnaast is er een extra berging aanwezig waar je gemakkelijk fietsen kunt stallen.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1922 * Woonoppervlakte 142 M2 * Gelegen nabij het stadscentrum * Sfeervolle woonkamer met karakteristieke elementen * Drie slaapkamers * Overkapping *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 469.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen mechanische ventilatie en glasvezel kabel

Energie

Energielabel D
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2016 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 142 m²
Perceeloppervlakte 268 m²
Inhoud 550 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 11 m²

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging in centrum

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object