€ 350.000,- k.k.

Van der Wijckplein 5

Bergen Aan Zee

Omschrijving

Een unieke kans! Droom je van wonen dichtbij het strand? Zoek dan niet meer verder. Dit fantastische appartement heeft een geweldige locatie, midden in het centrum van Bergen aan Zee. Je woont niet alleen dichtbij de boulevard, maar ook op steenworp afstand van het strand. Het appartement is keurig onderhouden en heeft een woonoppervlak van 41,7 m2. Met een netjes afgewerkte slaapkamer, mooie keuken en goed sanitair, is dit een heerlijke plek om te wonen. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Over de ligging en de buurt:
Dit keurig onderhouden appartement is gebouwd in 1958 en gelegen aan het Van der Wijckplein in Bergen aan Zee. Het appartement heeft vrij uitzicht en bevindt zich in een leuke buurt. Op loopafstand tref je het Parnassia park aan. Dit park biedt jou de mogelijkheid om dichtbij het appartement te wandelen, fietsen of te recreëren. Je woont op steenworp afstand van het prachtige strand van Bergen aan Zee.

Het gezellige centrum van Bergen aan Zee is lopend bereikbaar. Dit centrum voorziet jou van een leuk en divers winkelaanbod. Zo vind je hier diverse mooie kledingboetieks, maar zijn er ook winkels met lifestyle- en woonartikelen. Daarnaast ben je hier aan het juiste adres voor winkels voor je dagelijkse boodschappen. In het centrum van de badplaats kun je ook terecht voor een hapje of drankje, want er zijn meerdere leuke restaurants, cafés en terrassen te vinden.

De dichtstbijzijnde supermarkt en de bushalte zijn op loopafstand gelegen. De kinderopvang en basisschool zijn met de fiets bereikbaar. Met de auto kun je het treinstation en het voortgezet onderwijs bereiken.

Indeling van het appartement:

Begane grond:
Het appartement bevindt zich op de begane grond van een keurig onderhouden appartementencomplex. Achter de voordeur vind je de entreehal met meterkast en kastruimte. De entree biedt toegang tot de slaapkamer van het appartement.

De slaapkamer is voorzien van een mooie vloer van laminaat en de wanden en het plafond zijn netjes afgewerkt. Door de brede raampartij geniet je hier van veel daglicht. De slaapkamer biedt toegang tot de badkamer van het appartement. Deze badkamer kenmerkt zich door de moderne afwerking en is uitgerust met een badmeubel met wastafel en inloopdouche. De ruimte wordt met inbouwspots verlicht.

De slaapkamer biedt niet alleen toegang tot de badkamer, maar ook tot de woonkamer met woonkeuken. De keuken kenmerkt zich door de grijze keukenkastjes en het donkere werkblad. Je beschikt hier over een oven, gasfornuis, afzuigkap en wastafel en kraan.

In de woonkamer tref je een schitterende laminaatvloer aan. De wanden en het plafond zijn afgewerkt in rustige kleuren. Het woongedeelte heeft een zeer grote raampartij, waardoor je profiteert van een uitstekende lichtinval. Dit betreft een harmonica pui die helemaal open kan.

Via de woonkamer is de toiletruimte bereikbaar. Deze toiletruimte is keurig betegeld en voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.

Parkeren:
Er kan een garage worden bijgekocht voor € 40.000,- k.k.

Voorwaarden:
Alle door Pinedo Makelaardij verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De realiteit kan hiervan afwijken of er kan per abuis een onjuiste vermelding zijn gemaakt. Een kandidaat koper heeft een eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Kenmerken van het appartement:
• Charmant appartement met vrij uitzicht
• Ruime slaapkamer, mooie keuken en goed sanitair
• Veel lichtinval
• Voorzien van vloerverwarming
• Gelegen aan de boulevard en het strand
• Diverse voorzieningen dichtbij
• Energielabel: B
• Volledige eigendom
• VVE bijdrage: totaal € 103,66 per maand voor het appartement en de bij te kopen garage
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement galerijflat
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 1
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak

Energie

Energielabel B
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Intergas Kombi Kompakt HRE, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 42 m²

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Bergruimte

Garage inpandige parkeerplaats
Parkeergelegenheid betaald parkeren
Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object