Van der Dussenvliet 25

BARENDRECHT

Omschrijving

RUIM, SFEERVOL EN INSTAPKLAAR 3-KAMER APPARTEMENT OP DE BEGANE GROND MET EEN HEERLIJK ACHTERTUINTJE OP HET ZUIDEN, IDEAAL GELEGEN IN DE WIJK MOLENVLIET MET MOOI UITZICHT OVER PARK EN MET ALLE VOORZIENINGEN ZOALS WINKELS, SCHOLEN, OPENBAAR VERVOER EN NATUUR- EN RECREATIEGEBIEDEN OP KORTE AFSTAND.

HET APPARTEMENT MAAKT DEEL UIT VAN EEN KLEINSCHALIGE APPARTEMENTENGEBOUW EN BESCHIKT OVER EEN INPANDIGE FIETSENBERGING. AAN DE VOORZIJDE GRENZEND AAN EEN PARKEERTERREIN MET VOLDOENDE PARKEERRUIMTE.

KORTOM EEN HELE LEUKE CENTRAAL GELEGEN WONING OP DE BEGANE GROND MET EEN FIJNE RUIME WOONKAMER, 2 SLAAPKAMERS EN EEN FIJNE TUIN OP HET ZUIDEN.

Indeling begane grond:

Entree, hal met meterkast, Cv-kast, toiletruimte, deur naar slaapkamer en toegang tot de woonkamer. Ruime woonkamer met aan de voorzijde een nette half open keuken, aan de achterzijde een ruim zitgedeelte met brede aluminium schuifpui naar de fijne deels overdekte achtertuin op het zuiden met prachtig weids uitzicht over een mooi park. Vanuit de woonkamer een deur naar de slaapkamer aan de achterzijde met schuifpui naar de achtertuin. Deze slaapkamer kan bij de woonkamer worden getrokken, dan ontstaat een zeer ruime woonkamer. Vanuit deze slaapkamer een deur naar de ruime badkamer met ligbad, douchehoek en badkamermeubel. Aangrenzend een ruime slaapkamer aan de voorzijde met doorloop naar de hal.

Deze fijne woning is klassiek afgewerkt met mooie massieve parketvloeren, de wanden met behang, door de grote schuifpui en het zijraam is het een ruime woonkamer met een goede lichtinval. De heerlijke achtertuin op het zuiden is gedeeltelijk overdekt en beschikt over mooi vrij uitzicht. Tevens zijn de woonkamer en keuken voorzien van elektrische rolluiken.

De VvE is gezond en actief, de bijdrage aan de VvE incl. opstalverzekering bedraagt ca. € 104,- per maand. Er is een parkeerplaats aan de voorzijde met goede parkeermogelijkheden, de woning beschikt tevens over een inpandige fietsenberging.

De wijk Molenvliet is een ruim opgezette groene wijk, centraal gelegen, met alle benodigde voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer (NS-station), natuur- en recreatiegebieden en het gezellige centrum van Barendrecht op korte afstand.

Oplevering in overleg.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 275.000,- k.k. inclusief BTW
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement benedenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 1
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1986
Open portiek nee
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak plat dak
Isolatie dubbel glas en muurisolatie

Energie

Verwarming c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 79 m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging aan park, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin achtertuin met een oppervlakte van 24 m² en is gelegen op het zuiden

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object