van den Eijndelaan 17

Someren

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze leuke tweekapper met een ruim perceel van 380m² gelegen aan een brede woonstraat in Someren-Eind. Een netjes onderhouden woning met een gedateerde inrichting. Een buitenkans om een woning geheel naar eigen smaak te renoveren. De diepe achtertuin biedt veel mogelijkheden om de woning uit te bouwen. Om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben we enkele impressies toegevoegd na een mogelijke verbouwing.

BEGANE GROND

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast, toiletruimte met staand toilet en fonteintje en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal toegang tot de keuken en de woonkamer. Aparte keukenruimte met een keuken in een hoekopstelling voorzien van diverse apparatuur. Trappenkast aanwezig in de keuken. Ruimte voor een kleine eettafel. De woonkamer is afgewerkt met een parketvloer en er is een haard aanwezig. Grote raampartijen in de voor- en achtergevel van de woning.

Portaal aan de achterzijde van de woning met achterom naar de oprit. Verder vanuit het portaal toegang tot de badkamer en de garageruimte. Er is een aparte hoek aanwezig voor de CV-ketel. Betegelde badkamer met doucheruimte en wandmeubel met wastafel. Ruime garage van ca. 25m2 met elektrisch sectional deur in de voorgevel en aparte deur naar de tuin aan de achterzijde.

1e VERDIEPING

De overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers. De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een stucwerkplafonds. Er zijn in elke kamer praktische inbouwkasten aanwezig. Vanuit de overloop via vlizotrap toegang tot de zolderverdieping. De zolder is geschikt als bergruimte.

ALGEMENE ZAKEN:

• Een woning met enorm veel potentie. Ruim perceel van maar liefst 380m²! U dient de mogelijkheden ter plaatse komen bekijken.
• De woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing in 2012.
• Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten. Gelet op het feit dat de huidige verkopers de woning zelf nooit feitelijk bewoond hebben en dat het een oudere woning betreft, wordt de woning verkocht ‘as-is’.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met planken dakbeschot en het dak is gedekt met betonpannen. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel ( NEFIT 2014) De muren en vloeren zijn niet geïsoleerd. Het dak is aan de binnenzijde na-geïsoleerd met vermoedelijk glaswol.



+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 275.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Dwelling_LinkedSemiDetached
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1945 - 1959

Energie

Energielabel E

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 100 m²
Perceeloppervlakte 380 m²
Inhoud 395 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 150 m²

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid 1

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object