verkocht onder voorbehoud

Uddelstraat 9

Den Haag

Omschrijving

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van tekenen van koopovereenkomst met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

RUIM (84M2) 4-KAMER APPARTEMENT GELEGEN OP DE TOPETAGE MET MAAR LIEFST DRIE SLAAPKAMERS IN DE RUSTIGE EN GEZELLIGE UDDELSTRAAT IN DE LEVENDIGE WIJK RUSTENBURG-OOSTBROEK NABIJ HET OPENBAAR VERVOER EN DIVERSE WINKELS.

Indeling (Zie plattegronden voor maatvoering):
Via het typisch Haags portiek komt u bij de entree gelegen op de 1e etage. Ontvangst in een knusse hal voorzien van meterkast, ruimte voor garderobe en de trap die u brengt naar de hal gelegen op de eerste woonlaag.

U komt boven in de gang welke u toegang geeft tot vrijwel alle vertrekken waaronder de badkamer voorzien van wastafel met spiegelkast, doucheruimte en de opstelplaats voor de wasmachine. De naastgelegen hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning, heeft mooi lichtinval door de twee grote raampartijen en biedt ruimte voor een goed 2-persoonbed, garderobe- en ladekast.

Ook de woonkamer is gelegen aan de voorzijde en is, net zoals overigens de gehele woning, voorzien van houten kozijnen met dubbelglas. Deze lange woonkamer geeft u aan de voorzijde uitzicht over de rustige straat, en vanuit het eetgedeelte loopt u door naar de ruime tweede slaapkamer met toegang tot het achtergelegen balkon. Hier kunt u zomers na het werk heerlijk vertoeven en genieten van het uitzicht over het groen van de stadstuinen.

Aan het einde van de gang bevindt zich de keuken met toegang tot het balkon. De keuken is praktisch ingedeeld, wat niet alleen zorgt voor voldoende opbergruimte voor kookgerei maar ook zorgt dat er voldoende ruimte is voor diverse apparatuur zoals: de 4-pits kookplaat en de koelkast. Tevens in de keuken is de opstelplaats van de cv-ketel. Verder geeft de gang u toegang tot het toilet en de derde slaapkamer. De slaapkamer wordt goed verlicht door een groot raam en wordt nu gebruikt als kinderkamer. Door het formaat van de kamer zou deze prima dienst doen als werk-/ studeerkamer met veel opbergruimte.

Kortom: Bent u opzoek naar een ruim appartement met 3 slaapkamers? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en de makelaar leidt u met veel plezier rond. Natuurlijk kunt u ook meer informatie aanvragen via ons kantoor.

Bijzonderheden:
• Gebouwd in 1937;
• Gelegen op eigen grond;
• Circa 84 M2 woonoppervlakte;
• Energielabel E, geldig tot 13-02-2023;
• Drie slaapkamers;
• Balkon met balkonkast gelegen op het noordwesten;
• Voorzien van veel opbergmogelijkheden;
• Volledig houten kozijnen met dubbelglas;
• Elektra: 3 groepen + 1 aardlekschakelaar;
• Cv-ketel merk Remeha Avanta 28c, bouwjaar 2015 ;
• Actieve VvE 1/3e aandeel, bijdrage € 50,- per maand;
• Op loopafstand van winkels, openbaar vervoer en diverse winkels.
• Op fietsafstand van het centrum van Den Haag, Zuiderpark en het strand van Kijkduin;

Verkoopcondities:
• Scherpe bieden vanaf prijs;
• Biedingen verlopen via divamakelaars.nl/eerlijkbieden
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 217.500,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1937
Bouwperiode 1931 - 1944
Open portiek nee
Onderhoud binnen normaal
Onderhoud buiten goed
Dak plat dak
Isolatie dubbel glas

Energie

Energielabel E
Verwarming cv-Ketel
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2015 van Remeha Avanta 28c, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 84 m²
Perceeloppervlakte 168 m²
Inhoud 287 m³
Buitenruimte oppervlakte 5 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object