€ 230.000,- v.o.n.

Troelstrakade 56

Den Haag

Omschrijving

HEERLIJK VRIJSTAAND WONEN OP HET WATER OP DEZE FIJNE WOONARK MET WOONKAMER EN OPEN KEUKEN, 2 SLAAPKAMERS, BADKAMER EN EEN GEZELLIG DRIJVEND TERRAS

Gelegen aan het brede Laakkanaal vanuit waar het slechts zo'n 20 minuten varen is naar het centrum van Den Haag. Ook Delft, het Westland of zelfs de Vlietlanden zijn vanuit hier met een pleziervaartuig goed te bereiken. Een eigen pleziervaartuig is eventueel aan te meren bij de woonark. Aan de voorzijde van de ark is ruimte voor aanleg van een kadetuin en is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling:
Vanaf de kade is de woonark te betreden middels een kleine afstap met vervolgens ontvangst in de hal en aansluitend de gang. Vanuit hier heeft u toegang tot alle vertrekken.

Bij binnenkomst biedt de woonkamer via de grote raampartijen aan de waterzijde én zijkant, direct een goed uitzicht over het water en het gezellige waterleven!

Het weidse uitzicht en het natuurlijke lichtinval geven een gevoel van ruimte en rust. De woonkamer heeft een open keuken welke voorzien is van voldoende opbergruimte en diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser en gaskookplaat met daarboven de afzuigkap. De keuken heeft een tegelvloer en de woonkamer is, net zoals vrijwel de gehele woonark, voorzien van een parketvloer. Vanuit de woonkamer geeft de terrasdeur toegang tot het drijvende terras gelegen op het noordoosten. Dit terras is een heerlijke plek om te relaxen, te vissen of met vrienden heerlijk te BBQ-en op het water.

In de hal heeft u toegang tot de meterkast en bovendien is er vanuit hier toegang tot de badkamer, welke is voorzien van een kwartronde douchecabine, wastafelmeubel met opbergruimte, het toilet en de opstelplaats voor wasmachine en -droger.

Verderop in de gang is de toegang naar de 1e slaapkamer. Een goede ruime kamer die met gemak plaats biedt aan een grote garderobekast, tweepersoonsbed met nachtkastjes en langs de rechtermuur zelfs nog een bureau. De grote ramen bieden ook hier een formidabel uitzicht over het water. De 2e slaapkamer is gelegen aan het einde van de gang en is voorzien van naar buiten openslaande ramen en deze ruimte is voorzien van 2 inbouwkasten met in één van de kasten de opstelplaats van de cv-ketel. Het is een fijne ruime eenpersoonsslaapkamer.

De kade voor de woonark is zonnig gelegen op het zuidwesten en hier is de mogelijkheid tot het creëren van een extra buitenruimte. U huurt de kade van de gemeente en vraagt hiervoor een vergunning aan wanneer u deze bebouwd met een berging en/of voorziet van een tuin met vaste elementen en eventuele omheining.

Wenst u rust en privacy zonder overlast van buren? Kies dan voor wonen op het water! U koopt de ark vrij op naam (v.o.n.) d.w.z. geen overdrachtsbelasting, notariskosten of verdere bijkomende kosten. Wel is er sprake van liggeld c.a. € 550,- per jaar. Laat u verrassen door deze woonark en het instant vakantiegevoel dat u erbij cadeau krijgt! Maak een afspraak voor een bezichtiging en de makelaar leidt u met veel plezier rond.

Wij hebben ruime ervaring met het financieren van woonarken. Voor meer informatie met betrekking tot het financieren, het verkrijgen van de juiste vergunning, benodigde verzekeringen en eventueel brandmerken van de woonark, neem contact op met ons kantoor. Let op voor de aanschaf van een woonark is minimaal 10% eigen geld noodzakelijk.

Bijzonderheden:
- Beton casco met houten opbouw;
- Geen overdrachtsbelasting of andere bijkomende kosten;
- Energielabel F, geldig tot 23-02-2033;
- Twee slaapkamers;
- Open keuken met praktische indeling;
- Voorzien van een geldige ligplaatsvergunning, liggeld c.a. € 550,- per jaar;
- Elektra: 5 groepen + ALS + hoofdschakelaar;
- Rioolpomp HOMA bouwjaar 2018;
- Cv ketel Remeha Avanta C28 bouwjaar 2019;
- Grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbelglas;
- Drijvend terras op het water aan de achterzijde van maar liefst 3,90 m bij 2,32 m;
- Naast het terras ruimte om pleziervaartuig af te meren;
- De woonark is voorzien van alle walaansluitingen en aangesloten op de riolering;
- Voldoende parkeergelegenheid, tot 18.00 uur gratis en daarna middels een bewonersvergunning via de Gemeente;
- Op loopafstand van het openbaar vervoer.

Verkoopcondities:
• Biedingen verlopen via: divamakelaars.nl/eerlijkbieden
• Oplevering in overleg;
• Overdracht bij Notaris Matzinger Eversdijk Notarissen;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.


Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 230.000,- v.o.n.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis woonboot
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 1
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1974
Bouwperiode 1971 - 1980
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak plat dak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie muurisolatie

Energie

Energielabel F
Verwarming cv-Ketel
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Remeha Avanta 28C, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 67 m²
Perceeloppervlakte 72 m²
Inhoud 243 m³
Bergruimte oppervlakte 2 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Bergruimte

Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object