verkocht onder voorbehoud

Thomsonlaan 14

'S-Gravenhage

Omschrijving

Verborgen parel aan Thomsonlaan 14!

Zoek niet verder! Deze unieke dubbele bovenwoning met veelal originele details anno 1915 is beschikbaar! Deze woning beschikt over 7 kamers en potentie. Gelegen in de populaire wijk ‘’Bomenbuurt’’ nabij de gezellige winkels van de Thomsonlaan en Fahrenheitstraat, openbaar vervoer, scholen en het strand.

Indeling;
Karakteristieke voorgevel met knipvoeg met houten voordeur, granitovloer en toegang tot de trap naar boven, welk voorzien is van een kwalitatief rood tapijt, waardoor u gelijk in de sfeer komt van deze woning.
Bij binnenkomst komt u in de riante woonkamer welk nog voorzien is van prachtige ensuite-deuren met glas-in-lood. De woonkamer is eveneens voorzien van een nette parketvloer, 2 marmeren schouwen en plafonds welk voorzien zijn van ornamenten. Ruime keuken met marmerenvloer, voorzien van 5-pits gasfornuis, afzuiger, oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, dubbele spoelbak, diverse opbergkasten en koffiebar. Aansluitend is de badkamer op deze verdieping gesitueerd. Deze is voorzien van een wastafel, zwevend toilet en ligbad met douche. Op deze verdieping bevindt zich nog een ruime slaapkamer.

Trap naar de 1e etage:
Royale overloop voorzien van separaat toilet en opstelling CV-ketel (valliant) en wasmachine/droger combinatie. Hier bevinden zich originele glas-in-lood lichtvensters. Royale voorslaapkamer, voorzien van marmeren schouw en kunststof openslaande deuren, welk toegang biedt tot het balkon. Voorkamer met keukenblok en spoelbak en inbouwkast. Op deze verdieping bevindt zich eveneens een badkamer, voorzien van ruime inloopdouche en wastafel. Achterkamer voorzien van tweetal schuiframen. Royale achterslaapkamer voorzien van marmeren schouw, ruime inloopkast en openslaande deuren naar het balkon.


Bijzonderheden:
Uniek karakteristieke woning;
Woonoppervlak 169
Eigen grond
Bouwjaar 1915
Energielabel C
VvE is fictief, momenteel bezig met opstarten
Ouderdoms- en materialenclausule van toepassing
Niet bewoningsclausule van toepassing

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder de maatvoering en aanbiedingstekst heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopsom € 500.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding per direct
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 2
Woonlaag 1
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Voorzieningen tv kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel combi-ketel van Vailliant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 169 m²

Indeling

Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object