verkocht onder voorbehoud

Tesselschadelaan 14

Uithoorn

Omschrijving

Rustig gelegen op een ideale locatie met uitstekende verbindingen richting Amsterdam/Schiphol en Amstelveen bieden wij u een net 3-kamer appartement op de 1e verdieping, met privé berging op de begane grond. Het appartement is grotendeels verbouwd in 2021 en in 2018 (grotendeels) voorzien van nieuwe ramen.

In de directe nabijheid van het complex is er voldoende parkeergelegenheid, het winkelcentrum Zijdelwaard is op loopafstand en er is een veelheid aan sportaccommodaties in de directe omgeving.

Het busstation van Uithoorn Centrum heeft uitstekende ov-verbindingen richting Amsterdam, Utrecht en Schiphol. De bereikbaarheid is met de verlening van de Amstelveenlijn, de nieuwe tramlijn nog verder verbetert.


Indeling
Entree met toegang tot de berging.

Eerste verdieping
Via de trapopgang komt u bij de voordeur op de eerste verdieping. Aan de buitenzijde bevind zich de meterkast (8 groepen) en een bergkast. De ruime hal geeft toegang tot de diverse ruimten. De hele woning is voorzien van dezelfde laminaat vloer. De woonkamer is ruim en beschikt over een eethoek en een zithoek. Vanuit hier is toegang tot het balkon, deze is gelegen op het west-noord-west. Zomers is er voldoende schaduw door de bomen in het achter het gebouw liggende groen. De ramen zijn deels kunststof (2018) en deels hout aan de balkonzijde. De radiatoren zijn mooi afgetimmerd.

De keuken ligt aan de voorzijde van het gebouw. Hier was in het verleden ook een kleiner balkon, deze is bij de keuken getrokken. De keuken is in 2021 gemoderniseerd. Er is een koel-/vriescombinatie, combi-oven, vaatwasser en Bosch keramische kookplaat. Achter in de keuken zijn twee vaste kasten, één met opstelplaats voor de wasmachine en de andere voor de c.v. ketel (Intergas hre 2018).

Vanuit de hal is er ook toegang tot de vernieuwde badkamer (2021) met inloopdouche, wastafel in een badkamermeubel en designradiator.

De woning beschikt over twee slaapkamers. De ruime slaapkamer heeft een vaste kast, airco en kunststof draai-/kiepraam. De tweede slaapkamer heeft eveneens kunststof draai-/kiepraam.

Bijzonderheden
• Ideale locatie t.o.v. Amsterdam/Schiphol en Amstelveen.
• Privé berging in de onderbouw van 8 m².
• Woonoppervlakte ca. 79,4 m².
• Servicekosten € 166,00
• Grotendeels verbouwt in 2021!
• Heerlijk licht appartement.
• Twee ruime slaapkamers.
• Oplevering in overleg.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekflat
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 1
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1960-1970
Open portiek nee
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen mechanische ventilatie

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 79 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk

Bergruimte

Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object