Tarantellastraat 31

Almere

Omschrijving

Let op: Deze woning wordt aangeboden middels een vanaf prijs

Ruime, karakteristieke hoekwoning met vrij uitzicht aan de voorzijde, gunstig gelegen achtertuin en een centrale ligging met alle benodigde faciliteiten op fietsafstand!

LOCATIE:
De woning ligt op een gunstige plek in 'Danswijk’, een groene en kindvriendelijke wijk waar veel jonge gezinnen wonen. De supermarkt, kinderopvang Smallsteps en de basisschool zijn lopend of per fiets in enkele minuten bereikbaar. Het trein- en busstation 'Almere Parkwijk' is vlakbij en wil je uitgebreid shoppen, een terrasje pakken, uit eten gaan of naar de bioscoop, dan ben je per fiets of met de auto in minder dan 10 minuten in stadshart Almere. Voor verkoeling en recreatie kun je terecht in en om het Weerwater. Met de auto ben je binnen een minuut op de Veluwedreef en zo op de uitvalswegen richting de A6, de A1 en de A27.

OMSCHRIJVING:
Via de brede voortuin komen we via de entree de hal van deze ruime en karakteristieke hoekwoning binnen. De hal biedt toegang tot de meterkast, het zwevend toilet, trapkast en de deur naar de woonkamer. De lichte, ruime woonkamer is voorzien van een stoere eikenhouten vloer, nette wandafwerking en grote raampartijen aan de voor-en achterzijde. Door de extra ramen in de zijgevel aan de voor-en achterzijde van de woonkamer schijnt het daglicht hier perfect aan drie kanten naar binnen. Aan de voorzijde in de woonkamer is er ruimschoots plaats voor een riant loungegedeelte of een grote zithoek en kijk je vrij uit over een groenstrook en speelplaats. Voor de deur is er vrijwel altijd ruim voldoende (openbare) parkeergelegenheid.
Aan de achterzijde in de woonkamer is er voldoende ruimte voor een riante eettafel. Hier bevindt zich ook de ruime, grijskleurige open keuken, welke is voorzien van een donkerkleurig hout-look aanrechtblad, diverse inbouwapparatuur en ruim voldoende kastruimte.
Via de deur naar de hal aan de achterzijde komen we in de diepe achtertuin, waar je op de verschillende terrasjes de hele dag met de zon of de schaduw kunt meedraaien. De achtertuin is gedeeltelijk betegeld en is voorzien van diverse borders met bomen en vaste beplanting, een kunstgras gazon, buitenkraan, ruime houten berging en achterom. De achtertuin is afgeschermd met een stevige, nieuwe houten schutting voor voldoende privacy en veiligheid.
Terug in de hal, nemen we de vaste trap naar de eerste verdieping. Hier ligt een strakke, donkerkleurige laminaat vloer. Aan de voorzijde op deze verdieping vind je twee slaapkamers, de kinderslaapkamer en master bedroom. Over de volle breedte van de achterzijde bevindt zich de derde slaapkamer op deze verdieping, met vrij uitzicht over de achtertuin. De luxe badkamer bevindt zich in het midden van de overloop. Deze is geheel betegeld en voorzien van dubbele wastafel, bad-douche-combinatie, zwevend toilet en raam, voor de benodigde natuurlijke lichtinval en ventilatie.
Via de open trap komen we op de tweede verdieping, waar momenteel één grote ruimte/zolderverdieping is met nog volop mogelijkheden om extra (slaap)kamers te creëren.
Begin juli 2020 is de buitenzijde van de woning geschilderd.
KORTOM: Ben je op zoek naar een goed onderhouden, royale en betaalbare eengezinswoning met 4 slaapkamers, een diepe, zonnige tuin op een centrale locatie, maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

INDELING:
Begane grond:
Entree/hal, meterkast, zwevend toilet met fontein, trapkast met deur naar de woonkamer. Woonkamer met open keuken en deur naar hal aan de achterzijde met toegang tot de achtertuin en vaste trap naar....
Eerste verdieping: Overloop, drie slaapkamers en badkamer. Open trap naar.....
Tweede verdieping: Ruime zolderverdieping/kamer met mogelijkheden voor extra kamers, opstelplaats voor wasmachine & droger en mechanische ventilatie.

KEUKEN:
Grijskleurige, open keuken met kunststof aanrechtblad, voldoende kastruimte, diverse inbouwapparatuur zoals de keramische kookplaat, rvs- afzuigschouw en vaatwasser.

SANITAIR:
Begane grond: Strak betegeld zwevend toilet met fontein.
Eerste verdieping: Nette badkamer met antracietkleurige wand- en vloertegels, dubbele wastafel, ligbad met geïntegreerd douchegedeelte, zwevend toilet en design radiator.

BIJZONDERHEDEN:
- Ruime woning in een kindvriendelijke en groene woonomgeving
- Energielabel A
- Recent buiten schilderwerk (juli 2020)
- Ruime zolderverdieping met mogelijkheden voor extra kamers
- Oplevering in overleg

** BEKIJK DE WONINGVIDEO EN 360° FOTO’S OP DE WEBSITE VAN SAS MAKELAARS **

Adres: Tarantellastraat 31
Gemeente: Gemeente Almere
Regio: Flevoland
Buurt: Danswijk
Wijk: Almere Stad

Disclaimer: Alhoewel zorgvuldig samengesteld, kunnen er aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens.


**U kunt bij ons veilig en met een gerust hart onze woningen bezichtigen. Om ongerustheid bij bezoekers van woningen te voorkomen m.b.t. het coronavirus, doen wij, tot nader bericht, geen groepsbezichtigingen en alleen individuele bezichtigingen met max. 2 personen, conform de regels van het RIVM. Wij vragen iedereen tijdens de bezichtiging de gepaste afstand van 1,5 meter te houden voor ieders veiligheid.**
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs € 275.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Hoekwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Energielabel A
Verwarming Stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 131 m²
Perceeloppervlakte 169 m²
Inhoud 453 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 91 m²

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object