Streekweg 298

Hoogkarspel

Omschrijving

Gelegen aan de Lintbebouwing van Hoogkarspel nabij diverse voorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen treft u deze vrijstaande woning op een perceel van 226m2. Deze woning gebouwd in 1965 beschikt over 4 slaapkamers en een aangebouwde garage. De woning is eventueel op korte termijn beschikbaar.

Begane grond
Zij-entree met toegang tot de hal. Hal met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot het woongedeelte. Het woongedeelte kent een straatgerichte woonkamer een tuingericht eethoek/keuken. Middels dubbele deuren in de eethoek heeft u toegang tot de achtertuin. Vanuit de keuken bereikt u de kelder alsmede de bijkeuken. In de bijkeuken is de opstelling voor de cv ketel. Vanuit de bijkeuken komt u in een slaapkamer/kantoor en in de garage. Deze slaapkamer/kantoor geeft u weer toegang tot de badkamer.

Badkamer
Volledig betegelde badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en ligbad. Vanuit de badkamer bereikt u een separaat toilet welke ook bereikbaar is vanuit de garage.

Garage
Bereikbaar vanuit de bijkeuken, tuin of middels een garagedeur.

1e verdieping
Middels de overloop heeft u toegang tot een viertal slaapkamers. Gedeeltelijk zijn de kamers voorzien van vaste kasten. Via een van de slaapkamers aan de achterzijde heeft u middels een vaste deur toegang tot het plat dak. In deze kamer is tevens reeds een rioleringspijp aangebracht voor het eventueel realiseren van een badkamer.

Bergzolder
Zeer royale bergzolder (met riante stahoogte) welke bereikbaar is middels een vlizotrap op de overloop.

Kortom
Bent u op zoek naar een vrijstaande woning waar u zelf de puntjes op de i kan zetten? Dan is deze woning zeker het bezichtigen waard! Heeft u interesse in deze woning en wilt u deze graag een keer bezichtigen? Dan nodigen wij u graag uit om de woning vrijblijvend te bezichtigen. U kunt een afspraak maken via Funda, onze website of door contact op te nemen met Optima Makelaardij.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 319.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Vrijstaand
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Schuin dak

Energie

Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 119 m²
Perceeloppervlakte 226 m²
Inhoud 508 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object