verkocht onder voorbehoud

Stadhoudersring 284

Zoetermeer

Omschrijving

Gelegen in de groene wijk ‘Driemanspolder’ vindt u dit ruime 4/5-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping met een balkon op het Westen! Vrij uitzicht over groen…..je moet hier echt even op het balkon komen zitten om je te laten verrassen!
Met lokaal winkelcentrum en het Stadshart op een paar minuten loopafstand is dit een zeer centrale locatie. Binnen enkele minuten bevindt u zich op de A12 richting Den Haag of Utrecht en openbaar vervoer is op loopafstand.

Indeling
De gezamenlijke hal op de begane grond is voorzien van een bellentableau en een lift. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping. Wanneer u de woning binnenstapt staat u in de ruimte hal welke toegang biedt tot alle ruimtes van de woning. In totaal biedt de woning 3 slaapkamers (4 is mogelijk).

Vanuit de hal loopt u direct de woonkamer in. De ruime woonkamer is uitgebreid waardoor er vanuit de woonkamer meteen toegang is tot het balkon. Er is een zijkamer bijgetrokken. De moderne keuken (2021) is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder koelkast, quooker, vriezer, oven, afzuiginstallatie en vaatwasser.
U vindt 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning en 1 slaapkamers aan de achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde is de grootste en heeft uitzicht over het balkon en de groene omgeving.
Tussen deze slaapkamers is een badkamer gelegen met een wastafel en inloopdouche. Hier is tevens de wasmachine-aansluiting. Naast de badkamer is de aparte ruimte met het toilet te vinden.
Op de hal is tevens de inpandige bergingsruimte met de boiler.


Bijzonderheden
+ Bouwjaar 1970
+ Gebruiksoppervlakte ca. 95m
+ Balkon gelegen op het westen (zon!)
+ Berging op de begane grond
+ Oplevering in overleg
+ VvE bijdrage €267,25 per maand incl. stookkosten, water en huur boiler
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 249.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement galerijflat
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1960-1970
Open portiek nee

Energie

Energielabel F
Verwarming blokverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 95 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Bergruimte

Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object