Sporkt 4

Rijen

Omschrijving

In een rustige kindervriendelijke wijk ‘De Wolfsweide’ gelegen ligt deze ruime tussenwoning. De woning heeft een sfeervolle woonkamer, 4 slaapkamers en een siertuin gelegen op het zuiden met een overdekt terras, berging en achterom.

Indeling
Vanuit de hal heeft u toegang tot de garderobe, de meterkast, het toilet (recent gerenoveerd) en de woonkamer. Bijna alle kozijnen zijn voorzien van dubbel glas en uitneembare horren.

De woonkamer:
De woonkamer heeft een massieve houten vloer en grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. Aan de achterzijde vindt u het eetgedeelte dat in verbinding staat met de halfopen keuken. Daarnaast is er een schuifpui aanwezig dat toegang biedt tot de tuin. Ook via de keuken bereikt men de tuin via een loopdeur. In de kamer vindt u de deur naar de tussenhal met de trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal is een voorraadkast aanwezig.

De open keuken
Deze halfopen keuken is voorzien van alle gemakken en gelegen aan de achterzijde van de woning. Het keukenblok in hoekopstelling is v.v. een koelkast, een combi-oven magnetron (Whirlpool), een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap (recent vernieuwd), een spoelbak en een vaatwasser. Daarnaast is er in de keuken een loopdeur aanwezig naar de tuin.

Eerste verdieping
Via de trapopgang komt u op de overloop. Vanuit deze overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer is voorzien van een dakkapel en is gelegen aan de voorzijde van de woning. De 2e slaapkamer is ook een ruime slaapkamer en gelegen aan de achterzijde van de woning. De 3e slaapkamer is momenteel in gebruik als kastenkamer en ook gelegen aan de achterzijde.

De complete badkamer is voorzien van een designradiator, een wastafel, een ruime ligbad, een zwevend toilet en een douche. De badkamer heeft veel lichtinval door de groot Velux dakraam. Er is een vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Slaapkamer 4
Via een vaste trap komt u op de voorzolder. Hier bevinden zich de aansluitingen voor witgoed en is de cv-ketel (Nefit) geplaatst. Er ligt vloerbedekking en er is voldoende bergruimte. Via een loopdeur bereikt men de 4e slaapkamer met dakkapel, rolluik en bergruimte.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het zuiden en is via een poort achter in de tuin te bereiken. Daarnaast is de tuin bereikbaar via de keuken en de woonkamer. De tuin heeft een terras, gazon, planten borders, een sfeervolle overdekt zitje waar men heerlijk in de zomer de deuren open kan zetten.
Naast het terras is de berging voor de fietsen, gereedschap enz. Achter in de tuin bij de poort is nog een overkapping voor de containers, enz.




Bijzonderheden
- Sfeervolle woning;
- Kindvriendelijke buurt;
- 4 slaapkamers;
- Tuin op het zuiden;
- 4 slaapkamers
- Rolluiken begane grond en op de 4de slaapkamer;
- Nabij park “Wolfsweide”, speelveld en uitvalswegen;

Algemeen:
Wilt u deze instapklare woning bezichtigen?
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 299.500,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1981 - 1990

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 107 m²
Perceeloppervlakte 157 m²
Inhoud 368 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 77 m²

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object