€ 275.000,- v.o.n.

Soestdijksekade 1060

Den Haag

Omschrijving

VRIJSTAAND WONEN OP HET WATER!
MODERNE EN ZEER ROYALE WOONARK MET EEN RIANT (50M) DRIJVEND TERRAS (2019), WOONKAMER MET OPEN KEUKEN, 3 SLAAPKAMERS, RUIME BADKAMER, EEN BERGING OP DE KADE EN GELEGEN OP EEN PRACHTIGE PLEK TEGENOVER HET ZUIDERPARK AAN DE SOESTDIJKSEKADE IN DEN HAAG

Woonark "The Pearl" is in 2018 gerenoveerd en een jaar later voorzien van een heerlijk ruim terras (ca. 50M2). Deze geweldige woonark verkeerd in goede staat. Dol op varen of vissen? Dan is dit de plek waar u wilt wonen. De ligging van de woonark is zeer gunstig: via het laakkanaal vaart u zo naar het centrum, of wat verder richting de Vlietlanden of bijvoorbeeld Delft. Centraal gelegen tegenover de ingang van het groene Zuiderpark en verder nabij openbaar vervoer en bovenal op fietsafstand van strand en duinen, de Haagse Markt en de Haagse binnenstad.

Indeling (zie plattegrond voor maatvoering)
Via de entree komt u in de hal met aangrenzend een lange gang die toegang biedt aan alle ruimtes. De riante en lichte woonkamer heeft veel raampartijen, waaronder grote openslaande ramen met toegang tot het super fijne terras met paviljoen voor beschutting tegen zon en/of wind en gelegen op het zuidwesten. Het is de ideale plek om van zon en natuur te genieten. De deur aan het einde van de woonkamer leidt naar het overdekt terras, voorzien van elektra en licht en vanaf hier ook toegang tot het drijvende terras.

Ook in de zomer is het met de aanwezige airconditioning aangenaam vertoeven in het woongedeelte van deze woonark. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. De woonkamer is net als de rest van de boot voorzien van een laminaat vloer en glad gestucte wanden. De stopcontacten zijn tevens voorzien van usb-oplaadpunten en de thermostaat bevindt zich naast de woonkamerdeur.

De moderne badkamer is voorzien van een zwevend toilet, designradiator, wastafelmeubel en douche. Ook hier zorgt een groot raam voor voldoende natuurlijk licht. Naast de badkamer bevindt zich een speciale wasruimte waar een wasmachine en droger geplaatst kunnen worden alsmede de opstelplaats van de CV.

Aan de lange gang bevinden zich 3 slaapkamers met allen een grote raampartij, glad gestucte wanden en voldoende stopcontacten, mede voorzien van usb-oplaadpunten.

Het casco bestaat uit twee, op deskundige wijze gekoppelde betonnen bakken en er is een betonnen omloop. Het casco is bereikbaar via diverse luiken. De woonark verkeert in goede staat van onderhoud en is aangesloten op alle nutsvoorzieningen.

Kadetuin
Voor de ark staat op de kade een houten berging van ca. 4 m2. De kade over de gehele lengte van de woonark kan gebruikt worden voor het realiseren van een kadetuin, in te richten met losse elementen zoals bloembakken en/of een lounge-set. Een kadetuin met omheining is ook mogelijk, hiervoor dient een kadevergunning te worden aangevraagd bij de gemeente.

Wenst u rust en privacy zonder overlast van buren? Kies dan voor wonen op het water! U koopt de ark vrij op naam (v.o.n.) d.w.z. geen overdrachtsbelasting, notariskosten of verdere bijkomende kosten. Wel is er sprake van liggeld (precario) € 626,75 p/j voor de woonark en € 278,40 p/j voor het drijvend terras.

Kortom een ideale en heerlijk ruime woonark voor een stel of gezin die niet willen klussen en graag vrij op het water willen wonen. Met enerzijds de rust van het vrijstaand wonen en anderzijds de stadse bedrijvigheid eromheen.

Bijzonderheden:
* Beton casco bouwjaar 1982;
* 2018 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd;
* Drie slaapkamers;
* CV Remeha bjr. 2017;
* Elektra; 10 groepen en 2 aardlekschakelaars;
* Houten berging ca 4 M2 voorzien van elektra en licht;
* Totaal ca. 58 m2 buitenruimte, ca 6 m2 overdekt en ca 52M2 drijvend terras gelegen op het zuidwesten;
* Mogelijkheid om pleziervaartuig aan te meren bij de woonark;
* Voorzien van een geldige ligplaatsvergunning en terrasvergunning;
* Gelegenheid om kadetuin te creëren over de gehele lengte van de woonark;
* Tegenover het Zuiderpark en vlakbij het openbaar vervoer;
* De woonark is voorzien van alle walaansluitingen en aangesloten op de riolering.

Verkoopcondities;
* Bieden vanaf prijs;
* Biedingen verlopen via divamakelaars.nl/eerlijkbieden
* Oplevering in overleg
* Geen overdrachtsbelasting of andere bijkomende kosten!
* Overdracht bij Notariskantoor Matzinger Eversdijk in Den Haag
* Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Al onze makelaars zijn zelfstandig ondernemer. Daarom verzoeken wij u voor specifieke informatie over deze woonark contact op te nemen met onze woonark specialist Armin Streekstra.

DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen heeft ruime ervaring met het financieren van woonarken. Voor meer informatie met betrekking tot het financieren, het verkrijgen van de juiste vergunning, benodigde verzekeringen en eventueel brandmerken van de woonark, neem contact op met onze afdeling hypotheken. Let op voor de aanschaf van een woonark is minimaal 10% eigen geld noodzakelijk.

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 275.000,- v.o.n.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis woonboot
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 1
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1982
Bouwperiode 1981 - 1990
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak plat dak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie dubbel glas

Energie

Verwarming cv-Ketel, airconditioning
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2017 van Remeha Avanta 28C, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 82 m²
Perceeloppervlakte 141 m²
Inhoud 279 m³
Bergruimte oppervlakte 4 m²
Buitenruimte oppervlakte 58 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Bergruimte

Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object