verkocht onder voorbehoud

Sint Pieter 31

Oudenbosch

Omschrijving

Altijd al willen wonen in het rustige Oudenbosch, waar je wel beschikt over alle nodige faciliteiten? Dan hebben wij de perfecte woning voor jou! Deze drive-in woning kun je geheel naar eigen smaak afwerken en is voorzien van drie slaapkamers, een open keuken en voldoende kastruimte. Is dit precies wat jij zoekt? Plan dan snel een bezichtiging in bij ons!

Entree
Parkeer je auto op de oprit, in de garage of in de wijk en loop met ons mee naar de voordeur, welkom in de hal! Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, een inbouwkast, de garage en de trap naar de eerste verdieping. Laten we snel naar boven gaan!

Wonen en koken
Vanuit de trap in de hal bereiken we de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich het toilet, nog een inbouwkast en de woonkamer en keuken. De L-vormige woonkamer laat zich gemakkelijk inrichten in een gezellige zithoek en een fijne eethoek. De eethoek staat in open verbinding met de keuken, zo word kokkerellen vanzelf gezellig! De keuken is voorzien van een koelkast, vier pits gasfornuis en voldoende kastruimte. De living biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een hoekbank en krijgt direct veel sfeer door de open haard. Zie jij jezelf hier al helemaal tot rust komen met een goed boek? Vanuit de living heb je toegang tot het balkon, de ideale plek om te ontspannen na het eten in een fijn zomerzonnetje!

Slapen, dromen en douchen
Via de trap op de eerste verdieping bereiken we de tweede verdieping. Hier bevinden zich de 3 slaapkamers, de badkamer en de CV-ketel. Alle drie de slaapkamers zijn van een fijn formaat en zijn ook goed te gebruiken als studeer- of werkkamer. Een van de slaapkamers beschikt over meerdere inbouwkasten, aan opbergruimte geen gebrek! De badkamer is voorzien van een wastafel met wastafelmeubel, toilet en douche met stoomcabine.

Zonnen, tuinieren en genieten
Vanuit de garage heb je toegang tot de op het zuid-westen gelegen tuin. De tuin biedt voldoende mogelijkheden om hier je eigen plekje van te maken. Heb je groene vingers, of chill je liever in je loungeset? Het kan allebei! Tevens beschikt de tuin over een berging, ideaal voor al jouw tuingereedschap!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1974 * 136m² woonoppervlakte * Garage met elektrische deur * Open keuken * Balkon * drie slaapkamers * Elektrische zonwering * HR-ketel *


Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 259.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis hoekwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen buitenzonwering en stoomcabine

Energie

Energielabel D
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 136 m²
Perceeloppervlakte 132 m²
Inhoud 481 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Garage inpandige garage
Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object