verkocht onder voorbehoud

Sint Jorisstraat 11

Braamt

Omschrijving

Wil je heerlijk rustig wonen en toch dichtbij alle voorzieningen. Mooie uitgebouwde tussenwoning met aangebouwde serre en een slaapkamer op de begane grond. De woning is de afgelopen 2 jaar flink gemoderniseerd.

Indeling
Begane grond: via de voordeur komen we vanuit de entree, voorzien van een grote voorraadkast, in de eetkamer met aansluitende de keuken. De keuken is geplaatst in een rechte opstelling en voorzien van een afwasmachine, gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap en koelkast. Een ruime eethoek is gelegen naast de keuken en aan de voorzijde van de woning is de slaapkamer op de begane grond gelegen. De originele gevel van de woning is naar voren geplaatst, waardoor het realiseren van een slaapkamer op de begane grond mogelijk is geworden. Achter de keuken is via een doorloop de toilet ruimte. Vanuit de eethoek bereiken we via twee treden, de lager gelegen woonkamer. De gehele woning is voorzien van nieuwe vloeren. In het woongedeelte is een mooie eikenvloer gelegd en de overige ruimten zijn voorzien van laminaat. De woning heeft een speels karakter door de hoge schuine plafonds aan de achterzijde van de woning. Vanuit de woonkamer kom je via de openslaande tuindeuren in de nieuwe serre en loop je zo de tuin in. In de ochtend kun je in de tuin al heerlijk van de zon genieten. De duivenhokken in de achtertuin verhuizen mee met de huidige eigenaar. Waardoor de inrichting van de achtertuin naar eigen wensen mogelijk is.

Aan de voorzijde van de woning bevinden zich de meterkast en berging. De berging is voorzien van heteluchtverwarming en de ketel voor het warme water. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor je wasmachine en wasdroger.

Verdieping: via de open trap vanuit de woonkamer, welke onlangs met eikenhout is bekleed bereiken we de balustrade. Vanaf de balustrade heb je mooi zicht op de woonkamer. Deze verdieping beschikt over een badkamer voorzien van ligbad met douche, wastafel en een tweede toilet en 2 slaapkamers. Beide slaapkamers hebben toegang tot het balkon aan de voorzijde van de woning, waar je op een zonnige avond heerlijk kunt genieten van de ondergaande zon. Een bergzolder is vanuit een van de slaapkamers bereikbaar.

De woning is gelegen aan een rustige straat. Braamt beschikt over een basisschool, dorpshuis, buurtsuper en meerdere verenigingen. In het dorpshart van Braamt zijn onlangs in de kerk 7 appartementen gerealiseerd. Op 22 oktober 2022 is het nieuwe dorpshuis gereed en momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de aanleg van het vernieuwde dorpsplein. De komende 12 maanden worden alle straten in het dorp voorzien van nieuw straatwerk en krijgen de straten een eigentijdse uitstraling. De eerste straten zijn reeds klaar en geven een goed beeld van hoe het dorp er over een jaar uit ziet.

Braamt heeft een centrale ligging tussen Doetinchem en ‘s-Heerenberg. De oprit van de A18, A12 en Duitse A3 zijn snel en eenvoudig te bereiken. Voor een heerlijke wandeling of fietstocht kun je genieten van de prachtige natuur van de Montferlandse bossen. Bij het dichtbij gelegen recreatiegebied Stroombroek kan je heerlijk genieten van de natuur en de rust, maar ook zeker sportief en/of culinair genieten. In de nabije toekomst zal het Slingeland Ziekenhuis aan de Braamtse kant van de A18 worden gebouwd en zal er aan de Doetinchemse kant van de A18, "naast" recreatieplas Stroombroek een van der Valk hotel komen waardoor Braamt aantrekkelijk blijft om te wonen.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1976, woonoppervlakte 126m2, inhoud 419m3;
- De woning is gelegen op een perceel van 171m2;
- Achtertuin op het Oosten;
- Aangebouwde berging aan de voorzijde van 7m2;
- De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas;
- Energielabel D (uit 2016) en daarna is het dak geïsoleerd en de serre geplaatst;
- CV ketel Intergas Kompact HRE uit 2019 (huur);
- Meerdere rolluiken en horren;
- In 2020 is het dak van de woning vernieuwd en geïsoleerd en zijn de bestaande dakpannen terug geplaatst;
- De aangebouwde serre is 2020 geplaatst;
- Nieuwe binnendeuren in 2020 geplaatst;
- Op de benedenverdieping zijn nagenoeg alle wanden opnieuw gestuct;
- Nog niet uitgevoerde plannen zijn het verplaatsen van het toilet naar de voorraadkast en de grote toiletruimte aanpassen tot douche met wastafel waardoor de woning levensloop bestendig is.

Deze woning bieden wij aan met een vraagprijs van € 250.000,- kosten koper.
Aanvaarding in overleg: eind 2022/begin 2023 mogelijk.

Enthousiast geworden over deze tussenwoning in Braamt! Maak dan snel een afspraak voor een individuele bezichtiging.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 250.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1976

Energie

Energielabel D

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 126 m²
Perceeloppervlakte 171 m²
Inhoud 419 m³
Bergruimte oppervlakte 5 m²

Indeling

Aantal kamers 4

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object