Schuitvaart 73

RUCPHEN

Omschrijving

** Leuke uitgebouwde tweekapper ** nabij Rucphense Heide ** badkamer met vloerverwarming ** modern sanitair ** tuin op het zuiden **

In een rustig en kindvriendelijke omgeving bevindt zich deze leuke 2-onder-1-kap woning welke op een fraaie wijze is uitgebouwd. Zo heeft de voormalige garage plaatsgemaakt voor een keuken met opbouw ten behoeve van een extra ruime slaapkamer op de eerste verdieping. Al met al een verzorgde woning met daarbij een zonnige tuin op het zuiden.

Ben jij op zoek naar een leuke woning welke ook nog eens op minder dan 5 minuten fietsafstand van de Rucphense bossen is gelegen? Bel ons, dan maken we een bezichtigingsafspraak!

Bijzonderheden:
- Voorzien van rolluiken;
- Voorzien van dak- en spouwisolatie;
- Voorzien van houten kozijnen;
- Voorzien van dubbele beglazing (m.u.v. 2 slaapkamers);
- Badkamer voorzien van vloerverwarming;
- Modern afgewerkt sanitair;
- Verzorgde tuin op het zonnige zuiden;
- Schuur met ruimte voor bijv. een motor;
- Nabij de Rucphense Heide.

Begane grond
Via de hal met toilet en meterkast loop je direct de woonkamer (± 32 m²) in. Doordat de voormalige garage deels plaats heeft gemaakt voor de keuken is er effectief meer leefruimte ontstaan in de woonkamer. Dit zorgt er dan ook voor dat je een goede zit- en eethoek kunt creëren. De trapkast geeft nog eens extra opslagruimte en de deur naar het terras zorgt dat je zo met je koffie buiten staat!

De keuken (± 11 m²) is half open doordat deze zich net even om het hoekje bevindt. Middels een rechte opstelling is deze ingericht met een een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en volop kastruimte. De aansluitingen bevinden zich eveneens in de keuken en zijn onder een praktisch werkblad opgesteld. Vanuit de keuken heb je een heerlijk uitzicht over je eigen tuin.

Eerste verdieping
De eerste verdieping beschikt over een moderne badkamer en 3 slaapkamers van respectievelijk ± 17 m², ± 12 m² en ± 8 m² groot. Dankzij het dakkapel aan de voorzijde is er extra beweegruimte in de badkamer en de naastgelegen slaapkamer. Wanneer je de originele overloop doorloopt, kom je in een kastenkamer welke op haar beurt toegang geeft tot de grootste slaapkamer in huis. Deze is later opgebouwd en ontvangt haar daglicht door een dakraam.

De moderne badkamer is tijdloos afgewerkt en ingericht met een douche, hangend toilet en wastafelmeubel. Daarnaast is er het comfort van vloerverwarming.
Via de overloop is middels een vlizotrap de bergzolder bereikbaar welke ruimte geeft voor extra opslag.

Buitenleven
De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en is op een verzorgde wijze groenrijk ingericht. Zoek je een plekje in de zon of in de schaduw, de keus is er! Het houten tuinhuis achterin de tuin samen met de berging (voormalige garage) zorgen voor de nodige opslagruimte. Ook is er voldoende ruimte aanwezig in de berging om bijvoorbeeld een motor naar binnen te rijden. Hiernaast staat je auto mooi droog onder de voorliggende carport.

Rucphen
De woning bevindt zich op loopafstand van het centrum van Rucphen met diverse voorzieningen, zoals o.a. winkels, scholen en een kinderopvang. Daarnaast heeft Rucphen een bloeiend verenigingsleven. Natuurgebied “de Rucphense Heide” met uitgebreide fiets- en wandelroutes bevindt zich op enkele fietsminuten afstand en met het openbaar vervoer zijn de grotere steden zoals Breda, Roosendaal en Etten-Leur gemakkelijk bereikbaar. De uitvalswegen richting Breda/Bergen op Zoom/Antwerpen/Rotterdam zijn eveneens binnen enkele minuten bereikbaar.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1986
Huidige bestemming woonruimte
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak zadeldak
Voorzieningen buitenzonwering, dakraam en rolluiken
Isolatie dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2010 van Remeha Avanta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 97 m²
Inpandigeruimte oppervlakte 32 m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuin achtertuin met een oppervlakte van 99 m² en is gelegen op het zuiden

Bergruimte

Parkeergelegenheid op eigen terrein
Schuur/berging aangebouwd steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object