Schubertstraat 19

Venlo

Omschrijving

Aan een rustige weg bij groenvoorziening ligt deze uitgebouwde woning met potentie! Dit woonhuis heeft o.a. 3 slaapkamers, 2 badkamers en een achtertuin met berging en vrije achterom. Het biedt de ideale mogelijkheid om naar eigen wens en budget te renoveren/moderniseren. Kindvriendelijke en zeer prettige woonbuurt. Energielabel D.

Kelder:
Praktische provisiekelder (ca. 8,5m2) met vernieuwde riolering (pvc).

Begane grond:
Entree, hal met tegelvloer, toiletruimte met fontein, royale T-vormige woonkamer (ca. 39,5m2) met parketvloer en deur naar terras, dichte woonkeuken (ca. 10,5m2) met tegelvloer, lichtkoepel en keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur, praktische bijkeuken/berging (ca. 5,5m2) met tegelvloer, witgoedaansluitingen en deur naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers (ca. 11m2, 10m2 & 7,5m2) waarvan de kleinste toegang geeft tot een klein balkon, vernieuwde badkamer met ligbad/douche combinatie, hangend closet, designradiator en wastafel met meubel. Verder heeft deze verdieping nog een separate inloopdouche met wastafeltje. De overloop en slaapkamers hebben laminaatvloeren. Via een vlizotrap naar…

Tweede verdieping:
Ruime bergzolder met c.v. opstelling (eigendom).

Algemeen:
Overal houten kozijnen met thermische beglazing. De achtertuin met terras, gazon, berging en vrije achterom is op het westen georiënteerd. Ideale ligging t.o.v. diverse scholen, supermarkten, uitvalswegen, huisartsenpraktijk (Huis van Noord) en het centrum.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 295.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding per datum

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Energielabel D

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 110 m²
Perceeloppervlakte 210 m²
Inhoud 469 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 80 m²

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object