€ 629.000,- k.k.

Scheepersdijk 5

Oisterwijk

Omschrijving

Bent u op zoek naar een karakteristieke jaren ‘30-gezinswoning dicht bij alle gemakken van het bruisende centrum én tevens op korte afstand van de bossen? Dan is deze vrijstaande woning wellicht iets voor u! De uitgebouwde woning heeft een riante woonoppervlakte en is gelegen op verrassend ruim perceel.

De woning is in de basis een prima woning maar dient gemoderniseerd te worden om aan de woonwensen van deze tijd te voldoen. Dit heeft ook zo zijn voordelen! Zo realiseert u uw droomhuis waarbij u uw eigen wensenlijstje kunt afvinken en kleuren en stijlen op uw smaak kunt afstemmen zonder concessies te hoeven doen. En zeg nu eerlijk, wie wil er nu niet in de populaire en sfeervolle woonwijk ‘De Levenskerk’ wonen?


Indeling
Entree/hal met vernieuwde meterkast, garderobe, trapopgang en toegang tot de woonkamer.
De fraaie woonkamer is aangenaam licht door de grote raampartijen en beschikt over meerdere zitgedeeltes. Zo kunt u met gemak een gezellig zit- en eetgedeelte creëren én heeft u ook nog genoeg ruimte over voor bijvoorbeeld een speelhoek voor de kids. De aanwezige houtkachel zorgt voor extra sfeer en warmte in de koude winterdagen.

Vanuit de woonkamer bereikt u aan de achterzijde de woonkeuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur maar zal ongetwijfeld door de nieuwe kopers vernieuwd gaan worden. Hier is tevens voldoende ruimte aanwezig voor een grote eettafel. Ziet u uzelf hier al met vrienden en/of familie heerlijk dineren en borrelen?

In de keuken is voldoende bergruimte aanwezig maar mocht je meer opslagruimte nodig hebben dan biedt de praktische kelderkast maar ook zeker de riante berging, die vanuit de keuken te bereiken is, zeker uitkomst. De berging beschikt over een aansluitpunt ten behoeve van de wasmachine.

Vanuit de keuken is middels een loopdeur nog een kleine buitenruimte te bereiken. Vanuit een tussenportaal, die toegang verschaft tot de achterzijde van de woning, is tevens de toiletruimte met closet en fonteintje bereikbaar.


Eerste verdieping
Overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers, badkamer en een extra kamer. De grootste slaapkamer (ca. 19 m²) is aan de voorzijde van de woning gelegen en beschikt over een wastafelmeubel. Naast een groot tweepersoonsbed kan er met gemak nog een grote kledingkast staan en een zithoek gecreëerd worden.
Naast deze slaapkamer bevindt zich de tweede riante slaapkamer ( ca. 11,5 m²) met wastafel.

De badkamer is uitgevoerd met een douche, toilet en wastafel. Hierachter bevindt zich nog een extra kamer die voor allerlei doeleinden te gebruiken is.


Tweede verdieping
Deze verdieping geeft direct toegang tot de derde ruime slaapkamer met wastafel. Deze ruimte is ideaal voor opgroeiende kinderen die naast een grote slaapkamer een ‘eigen’ woonkamer/chillruimte willen hebben. Maar ook zeker als werk/hobbyruimte te gebruiken. De vierde riante slaapkamer (ca. 15,5 m²) is aan de voorzijde gelegen. Deze slaapkamer beschikt eveneens over een wastafel.

Vanuit de derde slaapkamer heb je toegang tot een ruime zolder voor extra opslag. Altijd fijn!


Tuin
Zoals je ongetwijfeld op de foto’s kunt zien beschikt de woning eigenlijk niet over een achtertuin. Momenteel is er een royale werkplaats en opslagruimte gesitueerd. Gezien de grote van de bebouwing (ruim 20 meter) is dit een mooi startpunt voor het aanleggen van de tuin van uw dromen maar daarvoor zal het gebouw wel eerst gesloopt moeten worden.

Omgeving
Binnen enkele minuten lopen staat u in het bruisende centrum van Oisterwijk met al haar winkelvoorzieningen en natuurlijk de befaamde eet- en drinkgelegenheden. Op korte afstand bevinden zich tevens meerdere bassischolen, een kinderopvang maar ook een middelbare school.
De uitvalswegen richting Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch zijn eenvoudig en snel te bereiken. Daarbij wordt Oisterwijk omgeven door diverse prachtige natuurgebieden zoals de Oisterwijkse Bossen en Vennen, de Kampina, het landgoed Nemelaer en landgoed de Rosep.




Bijzonderheden
UNIEKE PUNTEN:
- Karakteristieke en vrijstaande jaren ‘30-gezinswoning
- Gelegen op een royaal perceel op een toplocatie
- Binnen enkele minuten lopen staat u in het bruisende centrum
- Vier ruim bemeten slaapkamers (meerdere mogelijk)
- Vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Veel ruimte en mogelijkheden!
- Uitvalswegen richting Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch eenvoudig en snel te bereiken
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 629.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 4
Bouwvorm bestaande bouw
Voorzieningen tv kabel, rookkanaal en dakraam

Energie

Energielabel G
Verwarming c.v.-ketel en houtkachel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 185 m²
Perceeloppervlakte 498 m²
Inhoud 678 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 4 m²

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 297 m²

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object