verkocht onder voorbehoud

Ruigenhoek 12

De Zilk

Omschrijving

Deze ruime twee-onder-één kapwoning is gelegen op een rustige locatie in de buurtschap De Ruigenhoek aan de voet van een prachtig duingebied. De woning is op de begane grond aan de achterzijde uitgebouwd, heeft negen zonnepanelen, vier volwaardige slaapkamers en is gelegen op een royaal hoekperceel van maar liefst 333 m². Parkeren is geen probleem, er is meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De ligging is zeer centraal nabij het strand aan de Langevelderslag en de gezellige dorpskernen van Noordwijkerhout en Lisse met alle mogelijke winkelvoorzieningen.
Entree, hal met de meterkast en de garderobe. Via de hal komt u direct in de woonkeuken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een mooie marmeren schouw en. De eetkeuken is riant en heeft ingebouwde kastruimte en een in lichte kleur uitgevoerde keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast en een vaatwasser. De achtertuin is via openslaande deuren bereikbaar. Via een halletje aan de achterzijde is de volledig betegelde badkamer met een bad, een wandcloset en een wastafel bereikbaar. In het halletje hangt de omvormer voor de zonnepanelen en is er de opstelling van de cv-ketel (Nefit Ecomline HR). Via een deur is de riante op het zuidwesten gelegen achtertuin bereikbaar.
Overloop, aan de voorzijde zijn er twee volwaardige slaapkamers, beide met een rookmelder. Aan de achterzijde bevindt zich de derde slaapkamer met een wastafel en een deur naar het dak van de uitbouw, hier liggen zes zonnepanelen. De eenvoudige tweede badkamer is ook aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een toilet en een douche.
Overloop met de aansluitingen voor de wasapparatuur en aan de voorzijde een dakraam. Er is een slaapkamer aan de achterzijde met een riante kast met schuifpanelen. Vanuit de dakkapel heeft u een prachtig uitzicht op de achtertuin.
Aan de voorzijde is er meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, de riante achtertuin heeft de optimale bezonning vanuit het zuidwesten. Er is een grote stenen berging beschikbaar met elektra en een zadeldak.
De woning beschikt over negen zonnepanelen;
Ligging op een werkelijk riant perceel van 333 m²;
De woning dient te worden gemoderniseerd;
Ligging aan de voet van een uitgestrekt duingebied;
Volop parkeergelegenheid op het eigen perceel;
De woning beschikt over een E-label C, geldig tot 12 februari 2025.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 439.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1953
Bouwperiode 1945 - 1959
Onderhoud binnen normaal
Onderhoud buiten normaal
Dak zadeldak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie dubbel glas

Energie

Energielabel D
Verwarming cv-Ketel
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel gas gestookte cv-ketel uit 2000 van Nefit Ecomline, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 118 m²
Perceeloppervlakte 333 m²
Inhoud 419 m³
Bergruimte oppervlakte 18 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin achtertuin met een oppervlakte van 130 m² en is gelegen op het zuid-westen

Bergruimte

Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object