Rozenplantsoen 38

MOORDRECHT

Omschrijving

Deze hoekwoning met uitbouw ligt in een rustige woonwijk en aan een mooi plantsoen. Op loopafstand van de Hollandsche IJssel en het Moordrechtse park Moerhout gelegen en met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Een goede basis is gelegd, maar deze woning verdient weer een moderniseringsslag.

Indeling:
Entree, lange hal met meterkast voorzien van krachtstroom en 7 groepen. Ook is er een glasvezel aansluiting. Toiletruimte met een wandcloset en fontein, trapopgang en trapkast. Entree naar de woonkamer met een keuken achterin de uitbouw. De woonkamer is licht door de grote ramen en heeft aan de voorzijde een vrij uitzicht over groen, een gas openhaard zorgt voor warmte en gezelligheid in de kille avonden. Aan de achterzijde is een deur naar de compacte achtertuin. Afmeting L-vormige woonkamer is ca. 35 m2. Achter de woonkamer zit in een langgerekte uitbouw de keuken. Afmeting keuken 3.30 x 1.94 m. De keuken is voorzien van een ceramische kookplaat met afzuigkap, koelkast, oven, close-in boiler en een losse vaatwasser, de keuken is eenvoudig van opzet. Achter de keuken is een bijkeuken met aansluiting van de wasmachine en droger en een uitstortgootsteen met warm/koud water, een extra berging, afmeting 4.05 x 1.94 m. met toegang naar de serre die over de volle breedte van het perceel is gebouwd. De serre heeft een afmeting van 5.29 x 2.79 m., 2 grote lichtkoepels en een kunststof schuifpui, een fantastische lichte ruimte, het lijkt wel of je midden in de tuin zit. Aan de achterzijde is een deur naar de poort.

1e etage:
Keurige maar gedateerde badkamer voorzien van een ligbad, wastafel, douche en 2e toilet. De badkamer heeft een afmeting van 2.31 x 2.09 m. Slaapkamer 1: afmeting 5.74 x 3.47/2.02 m. voorheen 2 slaapkamers. In deze kamer is een heuse sauna geplaatst. Slaapkamer 2: afmeting 3.48 x 3.29 m. voorzien van inbouwkasten.

2e etage:
Riante open zolder met grote dakkapel. Afmeting 5.74 x 3.95 m. Hier is de opstelplaats van de c.v. -ketel Nefit Topline 2012 met een separate warmtepompboiler type Calypso 150 liter 2020.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1968. Inhoud 486 m3 en woonoppervlak 139 m2. in 2021 zijn er 11 zonnepanelen op het dak geplaatst. In 2021 is de spouwmuur geïsoleerd. Ook is er dakisolatie aanwezig. De gehele woning is voorzien van dubbel glas. De achtertuin wordt omsloten door de woning en heeft daarom veel weg van een patio, de afmeting van de tuin is 5.80 x 5.30 m. Aan de achterzijde op de begane grond zijn screens en een zonnescherm aanwezig. Een bijzondere woning met mogelijkheden, kom gerust kijken.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 265.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis hoekwoning
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1968
Huidige bestemming woonruimte
Onderhoud binnen redelijk
Onderhoud buiten redelijk
Dak zadeldak
Isolatie dakisolatie, dubbel glas en muurisolatie

Energie

Verwarming c.v.-ketel, gashaard en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water elektrische boiler eigendom
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2012 van Nefit topline, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 119 m²
Inpandigeruimte oppervlakte 21 m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging beschutte ligging en in woonwijk
Tuin achtertuin met een oppervlakte van 25 m² en is gelegen op het zuidoosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object