Rosep 74

Veldhoven

Omschrijving

Zeer luxe afgewerkt, geheel instap klaar en verrassend ruim, deze woorden passen bij deze 2-onder-1 kapwoning. De woning is in de gewilde woonwijk 'De Pegbroeken' gelegen in het plan Rosep. Op korte afstand van voorzieningen zoals winkels, sportaccommodaties, scholen en uitvalswegen A67 en A2. Op 5 min fietsafstand van ASML en MMC Veldhoven.
De woning beschikt over een ruime woonkamer, een kantoor/ hobbykamer, nette open keuken met kookeiland, privacy biedende achtertuin met terrasoverkapping, garage met carport en oprit en een berging. Op de eerste verdieping zijn twee zeer ruime slaapkamers gelegen, voorheen waren dit er drie. Op de tweede verdieping nog een zeer ruime derde slaapkamer.

Indeling:

Begane grond:
* Nette aangelegde voortuin met pad naar de voordeur en een poort naar de tuin.
* Overdekte entree.
* Hal met tegelvloer en vloerverwarming, garderobe, toegang tot de toiletruimte, bijkeuken, woonkamer en trapopgang naar de 1ste verdieping.
* Vaste kast met meterkast. De meterkast heeft voldoende groepen, krachtstroom en glasvezel.
* Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.
* Zeer ruime woonkamer met veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en stucwerk wand- en plafondafwerking.
Het zitgedeelte is gelegen aan de tuinzijde en is voorzien van een grote schuifpui, sfeervolle gashaard en airco. Het eetgedeelte is gelegen aan de open leefkeuken.
* Keuken met kookeiland en grote kastenwand. De keuken is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wand- en plafondafwerking en spotjes in het plafond. De keuken is ingericht met een koelkast, combi-oven, oven, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, inbouw koffiezetapparaat en spoelbak. De apparatuur in de keuken zijn van merken zoals Siemens, Miele en Liebher. De keuken is afgewerkt met een composiet aanrechtblad.
* De kantoorruimte is voorzien van een grote raampartij en leent zich voor een kantoor, tv-hoek, speelhoek etc.
* Nette aangelegde achtertuin op het noorden en voorzien van een ruim terras met overkapping met screen, spotjes, muziek boxen, solartubs, tv- aansluiting en elektra.
De achtertuin is helemaal omheind waardoor er veel privacy is in de tuin. De tuin is verder voorzien van kunstgras, bomen en planten, een stenen pad naar de berging en garage en een achterom.
* Inrit met parkeerplaats en sectionaal deur naar de garage en loopdeur naar de tuin. De garage is bereikbaar via de overkapping.
* Dubbele berging met elektra.

1e Verdieping:
* Ruime overloop met toegang tot de badkamer, 2 slaapkamers, separaat toilet met wandcloset en fonteintje, trapopgang naar de 2e verdieping.
* Zeer ruime hoofdslaapkamer aan de voorzijde van de woning, met inloopkast en airco.
* Slaapkamer 2 aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van een airco. Voorheen waren dit 2 slaapkamers en dit is weer eenvoudig om te bouwen naar 2 slaapkamers.
* De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, de wanden en het plafond met spuitwerk. De ramen van de slaapkamers zijn voorzien van afstand bedienbare elektrische rolluiken en horren.
* Geheel betegelde badkamer met ligbad, ruime douche, een badmeubel met twee wastafels en een design radiator.

2e Verdieping:
* Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar.
* Overloop met toegang tot de bergruimte onder de schuine zijde van de kap, technische ruimte en derde slaapkamer.
* De technische ruimte is voorzien van de CV combiketel (2009), WTW unit en wasmachine aansluiting.
* Zeer ruime derde slaapkamer met dakkapel en airco. Des gewenst kunnen er twee slaapkamers van gemaakt worden. De slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk wanden en plafond. De slaapkamer geeft toegang tot de extra bergruimte onder de schuine zijde van de kap.















Bijzonderheden:
• Nette 2-onder-1 kapwoning met garage en berging, privacy biedende achtertuin met achterom, zeer ruime woonkamer met werkhoek/speelhoek, nette keuken en badkamer en 3 slaapkamers (5 slaapkamers mogelijk).
• De woning is volledig geïsoleerd met energielabel A.
• De tuin is toegankelijk via 2 poorten.
• De woning is voorzien van vloerverwarming over de gehele begane grond.
• Aan de rand van Veldhoven-Dorp gelegen met voorzieningen zoals scholen, sportverenigingen, openbaar vervoer, winkels en uitvalswegen naar het snelwegennet in de directe omgeving.
• Op 5 min fietsafstand van ASML en MMC Veldhoven.

Al onze woningen zijn ingemeten door Zibber en beschikken over een meetrapport, deze is op te vragen
via ons kantoor.

Wij maken graag met u een afspraak om deze topwoning te komen bezichtigen.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 745.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Helft van dubbel
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Energielabel A

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 192 m²
Perceeloppervlakte 466 m²
Inhoud 729 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Bergruimte

Parkeergelegenheid 1

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object