verkocht onder voorbehoud

Rooseveltstraat 38

Veenoord

Omschrijving

Ideale, eigentijdse, volledig geïsoleerde eindwoning met zonnepanelen, energielabel C, een vrijstaande stenen berging, prima keuken, ruime badkamer en een eigentijdse afwerking! Het geheel is instapklaar en grote investeringen hoeft u geen rekening mee te houden. Een ideale huis voor een breed publiek van starters tot gezinnen mede vanwege de nette staat en het feit dat er 4 slaapkamers aanwezig zijn. Gelegen op een leuke locatie met een vrije woonbeleving, een tuin op het westen met een achterom en op korte afstand van het zeer complete centrum van Nieuw- Amsterdam/ Veenoord. Interesse? Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. Maandagmiddag 15 april en donderdagmiddag 18 april plannen we de bezichtigingen in.

Begane grond: entree in de riante hal met garderobe, gemoderniseerd toilet v.v. fontein, kelderkast, gemoderniseerde en uitgebreide meterkast, halfopen keuken v.v. neutrale inbouwkeuken met gaskookplaat, RVS schouw, oven, vaatwasser, close-in-boiler, wasmachineaansluiting en doorgang naar de tuin c.q. het terras. De grote doorzon woonkamer is eveneens vanuit de keuken te bereiken en erg praktisch opgezet aangezien er een deur dicht is gezet naar de hal wat de indeling en de leefruimte ten goede komt. De begane grond kenmerkt zich door de goede lichtinval en is v.v. een fraaie laminaatvloer. Het geheel is neutraal en eigentijds afgewerkt en u ervaart een zeer prettig wooncomfort!

Eerste verdieping: grote, dubbele overloop, 3 prima slaapkamers van resp. 6, 9 en 11 m2 waarvan de beide grote slaapkamers zijn v.v. een vaste kastenwand (schuif), ruime en neutrale badkamer (voormalige slaapkamer) met douche, toilet, wastafel en badmeubel. Op de overloop is de indeling aangepast waardoor deze ruimte zeer royaal is opgezet (totaal 9 m2). Ook de eerste verdieping is neutraal en goed afgewerkt. De slaapkamers zijn v.v. een laminaatvloer en de wanden en plafonds zijn neutraal afgewerkt.

Tweede verdieping vaste trap naar de zolderverdieping die momenteel als logeeruimte (4e slaapkamer) in gebruik is. Gezien de opzet zijn diverse invullingen van deze ruimte denkbaar. Aan de voorzijde van de zolder is de c.v.-ruimte aanwezig waar de Vaillant HR combiketel uit 2022 is gesitueerd en er is bergruimte aanwezig. U leest het al, ruimte en mogelijkheden voldoende en een ideale aanvulling op het geheel!

Tuin: keurig verzorgde en onderhoudsarme tuin met een achterom, een riante vrijstaande stenen berging v.v. elektra en een fijn zonneterras om even heerlijk te ontspannen. De voortuin is eveneens onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt een vrije woonbeleving. Op korte afstand zijn een aantal groenstroken aanwezig als ook het landelijk gebied.

Bijzonderheden: volledig geïsoleerd; geheel v.v. isolatieglas waarbij de 1e verdieping is v.v. HR++ isolatieglas; energielabel C; 8 zonnepanelen (eigendom); Vaillant HR combiketel 2022; kunststof kozijnen; onderhoudsarme betimmering gevels; het tweelingdorp Nieuw- Amsterdam/Veenoord kenmerkt zich door een zeer compleet winkelbestand, goede uitvalswegen A37/ N34 (ook richting Duitsland) en het treinstation; onderhoudsarme tuin met achterom; royale stenen berging aanwezig v.v. elektra.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 225.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis eindwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Voorzieningen buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Vaillant HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 86 m²
Perceeloppervlakte 147 m²
Inhoud 368 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 13 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 47 m² en is gelegen op het westen

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object