€ 595.000,- k.k.

Reubenberg 1

Swalmen

Omschrijving

Swalmen, Reubenberg 1

Omschrijving
Dit pareltje aan de rand van het bedrijventerrein "Reubenberg", nabij de kern van Swalmen is de ideale ondernemerswoning voor u en uw gezin!
Op een perceel van 3.130 m² treft u 2 volwaardige vrijstaande woningen, een grote loods met showroom alsmede 4 garageboxen aan. In één van deze garageboxen is momenteel een nagelstudio gehuisvest.
De ultieme combinatie voor wonen en werken / hobby!

Indeling Woning
Begane grond
Na binnenkomst via de hal treft u een ruime living met luxe serre aan die een verbinding creëert met de riante tuin en het terras aan de zijkant van het huis. Bijzonder is de prettige lichtinval en de prachtige elektrische haard die een sfeer verhogende werking hebben op dit gedeelte van het huis.
De rustieke leefkeuken is van alle gemakken voorzien en is vanwege de ligging het centrale punt in dit huis.
Naast de keuken treft u de badkamer en de master bedroom aan.

1e Verdieping
Bereikbaar via de authentieke trap in de hal.
Op de ruime overloop bevind zich één slaapkamer. Hier bestaat de mogelijkheid om een tweede slaapkamer te realiseren. De bovenverdieping is in goede staat maar enigszins veroudert.

Indeling Appartement
Deze woning beschikt over 2 slaapkamers en een open keuken met directe verbinding naar de woonkamer.
De badkamer annex wasruimte is in goede staat van onderhoud.
Het appartement beschikt over een nieuwe HR Combiketel en "eigen" slimme gas- en elektra meter. De groepenkast is aangepast aan de eisen van deze tijd.
Via het appartement krijgt men toegang tot de garage die hieraan vast ligt.

Bedrijfsruimtes / Loods
In het verlengde van het appartement bevinden zich de 3 garageboxen. Twee garage boxen zijn in gebruik als garage. De linker garagebox is omgebouwd tot nagelstudio.
De studio is recentelijk in zijn geheel gerestyled en voorzien van een nieuwe airco. Deze ruimte is multifunctioneel te gebruiken.

De loods is feitelijk in tweeën gesplitst. Het voorste gedeelte, 2/3 van de oppervlakte, wordt momenteel gebruikt als meubelshowroom en beschikt over een representatieve entree met kantoorruimte. Het achterste gedeelte is nu in gebruik als opslagruimte annex werkplaats. De rolpoort aan de zijkant van de opslagruimte zorgt ervoor dat deze makkelijk te bereiken is.
De loods is voorzien van een asbestdakbedekking en is in een normale staat van onderhoud. De loods wordt middels een Aermax luchtkachel verwarmd.

Tuin
De enorme oppervlakte aan de zijkant van het huis, die deels afgescheiden is met bomen, biedt eveneens een veelheid aan mogelijkheden. De tuin is prachtig aangelegd en beschikt aan de boomzijde over een sprinkler installatie. De berging zorgt voor extra opbergruimte en kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden zoals een Jachthut.

Bestemming
Deze woning is als BEDRIJFSWONING te gebruiken, waardoor hier wonen en werken aan huis goed mogelijk is.
Het bestemmingsplan is geconsolideerd op 2 februari 2015. Op deze locatie geldt o.a. bedrijventerrein met functieaanduiding bedrijfswoning. Voor nadere vragen, informeer bij de makelaar.

Omgeving en voorzieningen
De woning ligt op korte afstand van het centrum van Swalmen en heeft een uitstekend voorzieningsniveau met meerdere basisscholen, verenigingen, horeca, winkels en een supermarkt. Binnen enkele autominuten bevindt u zich in het centrum van Roermond alsmede in Duitsland, de bosrijke natuur of op de A2/A73.

Resumerend
Dit door de jaren heen continue gerenoveerde en goed onderhouden perceel met gebouwen is uitermate geschikt voor wonen en werken. De ligging aan de rand van het bedrijven terrein geeft u het gevoel van wonen aan de rand van de dorpskern.
Wonen, Werken, Hobby is hier allemaal te realiseren.

Wilt u weten wat er financieel mogelijk is?
Onze partner Conhof Financieel begeleid u naar de hypotheekvorm die voor u het meest ideaal is.
Maak vrijblijvend een afspraak: 0475 – 33 00 75.
U zult aangenaam verrast zijn!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 595.000,- k.k. BTW belast
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Hoofdbestemming bedrijfsruimte

Bedrijfshal

Oppervlakte 672m²
In units vanaf 30m²

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object