verkocht onder voorbehoud

Ravelstraat 96

Bergen Op Zoom

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een nette twee-onder-een kap woning aan de rand van het centrum van Bergen op Zoom? Dan hebben wij de ideale woning voor jou! De woning beschikt over een ruime woonkamer, een moderne keuken, drie slaapkamers, een nette badkamer, vloerverwarming en een heerlijke tuin mét overkapping. Ben jij net zo enthousiast als wij? Plan dan snel een bezichtiging in bij ons!

Entree
Bij aankomst parkeer je gemakkelijk je auto op je eigen oprit of in de garage. Loop je mee naar de voordeur? Welkom in de hal! In de hal bevindt zich het toilet en de meterkast. Daarnaast heb je toegang tot de garage en de woonkamer. Laten we daar meteen een kijkje nemen!

Wonen & koken
De woonkamer is gemakkelijk in te delen in een heerlijke zithoek en een aparte eetkamer. De gehele woonkamer is voorzien van vloerverwarming en daarnaast beschikt de woonkamer over een open haard, ideaal voor tijdens de koude wintermaanden. Aangrenzend aan de eetkamer zit de moderne dichte keuken maar doormiddel van de bar kan je gemakkelijk contact leggen met je gasten tijdens het koken. De keuken is voorzien van een koelkast, een vriezer, een vaatwasser, 6-pits gasfornuis, combi-oven met magnetron en een inbouw koffieautomaat. Ben jij een echte keuken prins(ses)? Dan ga jij hier sterren maaltijden bereiden!

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de woonkamer bereiken we de eerste verdieping. De overloop geeft je toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. Beide slaapkamers zijn ruim van formaat en beschikken over een inbouwkast. De slaapkamer is de plek waar je energie opdoet voor de volgende dag. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche en een wastafel. Doormiddel van de vaste trap bereiken we de tweede verdieping. Hier bevindt zich een handige berging waar je alle spullen op kan bergen en de derde slaapkamer. De slaapkamer beschikt over een dakkapel die zorgt voor meer ruimte en veel daglicht. Daarnaast heeft deze slaapkamer ook handige inbouwkasten.

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de woonkamer en de achterom heb je toegang tot de tuin. Aangrenzend aan de woning bevindt zich een heerlijke overkapping, ideaal voor warme zomeravonden. Achter in de tuin staat nog een handige berging waar je al je tuingereedschap, tuinmeubelen of barbecue gemakkelijk kunt opbergen. In deze tuin kan je ultiem genieten van de ochtend- en middagzon!

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 119 m2 * Bouwjaar 1978 * Ruime woonkamer * Moderne keuken * Vloerverwarming * 3 Slaapkamers * Garage * Oprit * Twee dakkapellen * Overkapping * Tuin op het Noord-Oosten *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 395.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Voorzieningen dakraam, rolluiken en schuifpui

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2010 van Bosch, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 119 m²
Perceeloppervlakte 189 m²
Inhoud 485 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 18 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object