verkocht onder voorbehoud

Prinses Beatrixstraat 8

Silvolde

Omschrijving

Deze hoekwoning met een eigen oprit, carport, garage en berging is gelegen aan een rustige straat in Silvolde. De achtertuin is gunstig gelegen op het Zuid Westen en het totale perceel is 290m2.

Via de voordeur aan de voorzijde van de woning bereiken we de hal, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. De ruimte onder de trap is in gebruik als een handige bergruimte.

Vanuit de hal komen we in de keuken die voorzien is van inbouwapparatuur en over veel kastruimte beschikt door de opstelling van een keukenblok aan beide zijden.

De woonkamer heeft door de grote ramen aan zowel de voorzijde als de achterzijde van de woning veel lichtinval. Het plaatsen van opstaande tuindeuren en eventueel het realiseren van een openkeuken met kookeiland zijn bij deze woning zeker mogelijk.

Vanuit de keuken komen wij in de bijkeuken, waar de opstelplaats voor wasmachine en wasdroger is. Ook vind je hier een handige wasbak met warm water middels een elektrische boiler.

Heb je wensen om de garage te verruimen, dan zou dit zeker kunnen door de ruimte van de bijkeuken bij de garage te betrekken. Achter de bijkeuken is ook nog een berging gelegen, welke bereikbaar is vanuit de tuin.

Helemaal achter in de tuin is een houten berging gelegen. Je auto kan je op eigen terrein parkeren en voor de garage is een carport gerealiseerd.

De eerste verdieping bereiken we vanuit de trapopgang in de hal. Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan 2 royale kamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en handige inloopdouche.

Via vaste trap bereiken we een kleine voorzolder, waar de CV ketel Remeha uit 2014 is geplaatst en een handige bergruimte achter de schuine kanten is gerealiseerd. Daarnaast beschikt deze verdieping over een extra (slaap-)kamer met een mooie dakkapel.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1973, woonoppervlakte 99 m2, inhoud 444 m3;
- De woning is grotendeels v.v. kunststof kozijnen en (elektrische) rolluiken;
- 6 Zonnepanelen liggen op de platte dak van de garage;
- De achtertuin gelegen op het Zuid Westen;
- Energielabel C.


Silvolde is een dorp met een actief verenigingsleven. Ook voor een basisschool en middelbaar onderwijs kun je in Silvolde terecht. De woning is gelegen in een graag bewoonde woonwijk en op loopafstand van het centrum van Silvolde. Een treinstation bevindt zich in de naast gelegen plaats Terborg. Doetinchem ligt op 10 autominuten met een oprit naar de autosnelweg A18.

Vraagprijs: € 235.000,-- k.k.
Aanvaarding: in overleg (op korte termijn mogelijk)

Enthousiast geworden over deze hoekwoning met een zonnige achtertuin. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze woning. Bel of mail ons dan even of reageer via de Funda button. We plannen graag een individuele bezichtiging in. Zien we jou in Silvolde?
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 235.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis hoekwoning
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1973

Energie

Energielabel C

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 99 m²
Perceeloppervlakte 290 m²
Inhoud 444 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 54 m²
Bergruimte oppervlakte 13 m²

Indeling

Aantal kamers 5

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object